hirdetés

8 GB RAM és infra hőmérő került a Doogee S86 Próba

hír
8 GB RAM és infra hőmérő került a Doogee S86 Próba 1
írta: SonkaMod
2021-06-18

A Doogee is elég keményen viszi a strapatelefon vonalat, akárcsak az Ulefone vagy a Cubot. Ez azt jelenti, hogy a budget mobilokat gyártó vállalatnak elég sokféle megoldása van a témában, idén februárban pedig kiadták az S86-ot, ami egy tucattelefon, de a Pro verziója már sokkal érdekesebb. Ugyanis a középszerű processzor mellé bepakoltak 8 GB memóriát, ami elképesztő sok egy ilyen telefonban. Az ára is ezért érdekes, mert most mindössze 51 000 forintba kerül, pedig többet érne.

A mobiltelefonos fizetés ennél a kütyünél is elérhető, mert szerencsére került bele NFC. Netezni duális WiFivel és 4G-vel is lehet rajta, valamint ismeri az összes lényeges frekvenciasávot. Került bele továbbá Bluetooth 5.0, műholdas helymeghatározó rendszer, gyorsulásérzékelő, közelségérzékelő, giroszkóp, iránytű és az oldalára ujjlenyomat olvasó.

A készüléken nem a legfrissebb Android fut, de a 10-es verziót azért nem lehetne réginek nevezni. A Doogee S86 Pro egy olyan készülék, ami a strapatelefonokat kedvelőknek remek választás lehet. A rengeteg memória és a nagy háttértár ugyanúgy előny, ahogy a hatalmas akkumulátor is az. A kamerás képességek és a gyenge felbontású kijelző kerülnek a serpenyő negatív oldalára, de ezt azért kompenzálja az ár. A Banggoodon most mindössze 51 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a BGDGS86P kuponkóddal és a Tariff insurance ingyen jár hozzá. Ez utóbbi azért fontos, mert ha vámeljárás alá kerül, akkor a felmerülő költségeket megtéríti a Banggood a július 1. előtt leadott rendelések esetében

hirdetés