hirdetés

70 000 forint alatt Roidmi állóporszívót lehet rendelni

hír
70 000 forint alatt Roidmi állóporszívót lehet rendelni 1
írta: SonkaMod
2021-03-01

A Roidmi eszközök két alaptulajdonsággal rendelkeznek. Az egyik a kifogástalan minőség, a másik pedig az ezzel kéz a kézben járó magas ár. Általában megérik a pénzüket, de ez a márka nem az olcsójánosoknak kedvez, hanem azoknak, akik hajlandóak fizetni a magasabb minőségért, ha azért nem is annyit, mint egy Dysonért. Viszont ennek a gyártónak is van azért belépő modellje, ami ’egész olcsó’, de nagyon jó porszívó. Ez az F8E, mely gyakorlatilag a híres F8-nak az olcsósított változata.

Adnak hozzá két motoros fejet, az egyik padlótisztításra való, a másik pedig egy teljesértékű atkaeltávolító fej a matracok és ülőgarnitúrák tisztántartására. Az előbbinek az elején egy LED csík is található, ami fotoszenzitív, tehát akkor villan fel, ha érzékeli, hogy sötét van. Ez nagyon hasznos funkció, szinte ledöbbentő, hogy mennyi mocsok húzódik meg a lakás eldugott szegleteiben, amit egyébként nem látnánk. További két szűkítőfej is jár hozzá, valamint egy alumínium hosszabbító cső. A levegőt HEPA szűrőn keresztül fújja ki, így egy porszem sem jut vissza a lakás levegőjébe. A portartálya 0,4 literes, tehát ezt nem árt pár takarításonként üríteni, már csak a hatásfok megtartása miatt sem.

A Roidmi, olyan csodás porszívók mellett, mint amilyen a Zero vagy a NEX 2, ilyet is gyárt, ami nem tartalmazza a legújabb fícsöröket, de megbízhatóan dolgozik, sok kiegészítő jár hozzá és viszonylag olcsó is. A Banggoodon a BGCZRDMF8PE kuponkóddal már 69 000 Ft-ért rendelhető. Ha a Pro verziót választjuk, akkor egy további karbonszálas kefét és egy tárolószütyőt is kapunk hozzá, de az már 74 000 Ft, ezt a felárat pedig már nem biztos, hogy megéri. A porszívót ingyenes szállítással küldik csehországi raktárból, így erre az összegre már semmi plusz költséget nem kell ráfizetni.

hirdetés