hirdetés

6000 forintot sem kérnek az Airaux gamer fejhallgatóért

hír
6000 forintot sem kérnek az Airaux gamer fejhallgatóért 1
írta: hajas
2021-11-28

A BlitzWolf égisze alá tartozó AirAux rengeteg fej- és fülhallgatót dobott már piacra, több terméküket mi is kipróbáltuk már és teljes mértékben meg voltunk velük elégedve. A gyártó a gamer felhasználókra is gondolt, több, játékosoknak szánt fejhallgatót is piacra dobtak már, mint például a most akciós áron beszerezhető AA-GB2-t.

Az AirAux AA-GB2 tetszetős, futurisztikus külsővel rendelkezik. Oldalaira LED világítást szereltek, ami még menőbbé teszi a megjelenést. A fejhallgató teteje párnázott, csakúgy, mint az over-ear fülpárnái, melyek teljes egészében lefedik a füleiteket, ezáltal jelentősen csökkentik a külvilágból érkező zajokat. 50 milliméteres dinamikus meghajtók felelnek a hangokért, de ami még ennél is jobb, hogy 7.1-es hangzással rendelkezik a készülék, ami például az FPS játékoknál hatalmas előnyt nyújt, hiszen hallani fogjátok, hogy melyik irányból közelítenek az ellenfelek. A masszív, 2,4 méteres USB kábelén található egy potméter, valamint a mikrofon némító gomb. A mikrofont tetszőleges szögben tudjátok hajlítani, ráadásul zajszűrős, így a csapattársaitokat nem fogják zavarni a külső hangok.

A fejhallgatót most egész jó áron vásárolhatjátok meg a Banggood csehországi raktárából, ingyenes szállítással. Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a BG4694c0 kuponkódot, akkor mindössze 5800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek.

hirdetés