hirdetés

47 000 Ft sincs a Tesvor S5 LiDAR-os robotporszívó

hír
47 000 Ft sincs a Tesvor S5 LiDAR-os robotporszívó 1

Forrás: Geekbuying

Raven96
írta: Raven96
2024-05-08

Robotporszívók gyártása terén vannak ismertebb márkanevek, mint a Tesvor és S5-ös modelljük sem éppen a legújabb, de bőven rendelkezik olyan tudással, hogy a modernebb gépek között is megállja a helyét. Ár/érték arányát tekintve alapvetően jó vétel, viszont most kuponnal a 47 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot sem éri el az ára, így szuper választás, ha olyan robotporszívót keresel, ami feltörlésre egyaránt képes, de persze ezen felül még más nagyszerű tulajdonságokat is tartogat.

Akkumulátora 2600 mAh kapacitású, teljes töltés esetén kevesebb, mint 6 óra elegendő a porszívónak. A gyártó 180 perces üzemidőt ígér, ez idő alatt a robot a 600 milliliteres portartályába gyűjti a koszt, víztartálya 350 milliliteres. A Tesvor Home applikációt mindenképpen érdemes letöltened hozzá, így lesz teljes az élmény, a takarítás pedig alapos.

Geekbuyingról most kiváló áron rendelhető a Tesvor S5, hiszen a 8EOXA4KPNW  kuponkód felhasználásával az ára egészen 46 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig faragható, amit megéri kifizetni tudását tekintve. A termék európai raktárból hamar megérkezik, a szállítás ingyenes.

hirdetés