hirdetés

4500-ért vihető a BlitzWolf érintésmentes szappanadagolója

hír
4500-ért vihető a BlitzWolf érintésmentes szappanadagolója 1
írta: hajas
2021-11-25

Néhány évvel ezelőtt jelentek meg a piacon a különböző érintésmentes szappanadagolók, a járvány miatt pedig a tavalyi év során megnövekedett irántuk a kereslet. Rengeteg kínai gyártó is készít ilyen készülékeket, többek közt a BlitzWolf is több modellt dobott már piacra. Ezek közül most a BW-FD4-et tudjátok jó áron beszerezni.

A legtöbb érintésmentes szappanadagoló habszappan adagolására lett tervezve, viszont ehhez speciális szappan kell, vagy a folyékonyszappant kell a megfelelő arányban vízzel felhígítani. Utóbbi kicsit macerás, hiszen nehéz eltalálni a megfelelő arányt, ha pedig túl sűrű marad, akkor az sajnos tönkreteheti a készülékeket. Szerencsére az előbb említett problémák nem fognak bekavarni a BW-FD4 esetében, hiszen a készülék 410 milliliteres tartályába bármilyen szappan tehető, sőt, akár alkoholos kézfertőtlenítővel is megtölthetitek.

Ha az adagoló alá tartjátok a kezeteket, akkor a készülék pillanatokon belül a tenyeretekbe juttatja a megfelelő mennyiségű szappant. IPX4-es minősítéssel látták el, így nem esik baja, ha vizes lesz. Négy darab AA elemmel üzemel, melyeket a gyártó szerint elegendő fél évente cserélnetek, azonban fontos tudnivaló, hogy elemeket nem mellékelnek hozzá. Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a BGHWBW6 kuponkódot, akkor mindössze 4500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a kütyüt a Banggood csehországi raktárából. További jó hír, hogy ez az összeg már a szállítási díjat is tartalmazza, és mivel EU tagállamból érkezik, így nem kell aggódnotok a vám- és áfaköltségek miatt.

hirdetés