hirdetés

4200 forintért vihető a Digoo hajnyírógépe

hír
4200 forintért vihető a Digoo hajnyírógépe 1
írta: hajas
2021-11-27

Eddig főként az Enchen remek hajvágóiról olvashattatok az oldalunkon, ami nem véletlen, hiszen a szerkesztőség több tagja is használja a gyártó valamelyik készülékét. Most viszont a Digoo saját alternatíváját ismerhetitek meg, amit a Black Friday akciónak köszönhetően remek áron szerezhettek be a Banggodd cseh raktárából.

A Digoo valamiért ragaszkodik ahhoz, hogy valamilyen bonyolult névvel lássa el a termékeit. Ez most sincs másképp, az elektromos hajnyírója a DG-JM720A nevet viseli. A készülék vágófeje acélból készült, ami a gyártó állítása szerint remekül viszi a hajat és az arcszőrzetet is. A kialakításának köszönhetően könnyedén tisztítható, ráadásul egy tisztítókefét is mellékel a kütyühöz a gyártó, így a nehezen elérhető hajszálakat is eltávolíthatjátok. 3 különböző vezetőfésűt is találtok a dobozban, melyek 1, 2, illetve 3 milliméteresek. A készülék legnagyobb előnye, hogy akkumulátoros, 90 percnyi töltést követően 2 órán keresztül is használható, de van lehetőség hálózatról is üzemeltetni a mellékelt USB kábel segítségével.

A készüléket nagyon jó áron tudjátok beszerezni a Banggood csehországi raktárából. Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a BGd7f378 kuponkódot, akkor szállítási díjjal együtt is csupán 4200 Ft-ot kell érte fizetnetek, további költséggel pedig már nem kell számolnotok.

hirdetés