hirdetés

35 000 Ft-ért kapható okos, térképkészítős robotporszívó

hír
35 000 Ft-ért kapható okos, térképkészítős robotporszívó 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-04-04

A RendeljKínait szerkesztőségébe általában nem szokott ellátogatni olyan robotporszívó, ami annyira alsópolcos lenne, mint a Smartai G50, de lehet ezt nem csináljuk jól, mert bizony ezekre a készülékekre is van igény. Ezt akkor szoktuk látni, amikor az Aldiban vagy a Lidl-ben elkapkodják a negyvenezres, full buta porszívókat, amik ezeknél még sokkal kevesebbet tudnak. A Smartai G50 azért lehet érdekes, mert készít valami nagyon kezdetleges térképet, van okostelefonos appja, és a szívóereje is teljesen okés. Nagyjából 35 000 forintért ennél többet biztosan nem várhatunk el.

2600 mAh-s lítiumos aksi került bele, ezzel a legkisebb fokozaton két órán keresztül is tud takarítani, ha pedig merülőben van, akkor automatikusan visszatér a dokkolójára. Ebben az árkategóriában nem megszokott, de még feltörlésre is képes a szerkezet, méghozzá egy 300 ml-es tartálya van, amiből tudja adagolni a vizet a felmosópárnára.

Nyilvánvaló, hogy nem ez a gép nyeri el a legeslegjobb robotporszívó díjat, de ha nagyon olcsón akarjuk megúszni a dolgot, akkor érdemes számításba venni, mert relatíve sokat ad a Smartai G50, kevés pénzért cserébe. A szívóerő, a felmosási lehetőség, a többféle távirányítási forma mind mellette szólnak. Banggoodról a BG2c34b2 kuponkóddal meg tudjuk rendelni már 35 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért ingyenes szállítással, csehországi raktárból.

hirdetés