hirdetés

3300 forintért rendelhető a Hoto precíziós csavarozó

hír
3300 forintért rendelhető a Hoto precíziós csavarozó 1
írta: SonkaMod
2021-05-14

Az egy hónapja megjelent Hoto precíziós csavarozója 5-6000 forintos kezdőárral debütált, aztán gyorsan beesett az ára 5000 Ft alá, most pedig már 3300 forintért rendelhető. Már drágábban is tetszetős volt ez a Hoto termék, mert rendkívül jó minőségűnek tűnik, de ennyiért már tényleg erőt kell venni magunkon, hogy ne rendeljünk belőle a rokonoknak is.

A bitfejek 60HRC keménységű S2 acélminőségből készültek, és mágnesesen rögzülnek a foglalatban. A tárolásuk pofonegyszerű, mert a nyél belsejében elfér az összes bit.

A csavarhúzó háromféle színben elérhető, van belőle fekete, piros és türkiz variáns, de mindegyik elég jól néz ki. A terméknek a megjelenése óta folyamatosan megy le az ára, és most már hozzájuthatunk 3300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, amihez az Aliexpresses Hoto Official Store-ban fel kell használni egy 5 dolláros store kupon.

hirdetés