hirdetés

3000 Ft a Zeblate GTS 3 okosóra az Aliexpressen

hír
3000 Ft a Zeblate GTS 3 okosóra az Aliexpressen 1

Forrás: Aliexpress, Digitaling Store

írta: SonkaMod
2024-03-08

Azt hiszem, hogy ma már csak igen kevesen állíthatják magukról, hogy nem fér bele a büdzséjükbe egy okosóra. Vannak persze nagyon drágák, de egy alap kütyü már tényleg filléres tétel. A Zeblaze GTS 3 ilyen, ami a 3000 forintos akciós árához képest azért nagyon jó cucc. Az óra méri a fontos dolgokat, mint amilyen a pulzus és az alvás, vezérelhető róla a zenelejátszó és a hívások, illetve értesítéseket is jelez. A tudása itt még nem ér véget, ár/érték arányban extrém jó ajánlat.

Érdekes feature, hogy egyszerű játékok is vannak rajtuk, például a híres 2048 vagy a Flappy Bird koppintás, a Young Bird.

Egy olcsó okosóra a Zeblaze GTS 3, amiből tucatszámra készítenek a kínaiak és jellemzően 8-10 ezer forintba szoktak kerülni. Ez most sokkal olcsóbb Aliexpressen, mert 13% Aliexpress coin kedvezménnyel potom 3000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni. Szinte sima órát sem lehet ennyiért kapni, tehát ez egy elképesztően jó vétel, még akkor is, ha nyilvánvalóan a Zeblaze GTS 3 egy nagyon egyszerű okosóra.

hirdetés