hirdetés

2100 forintért rendelhető napelemes kerti lámpa

hír
2100 forintért rendelhető napelemes kerti lámpa 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-06-14

A Banggoodon extrém kedvező áron vásárolhatunk kültéri napelemes lámpát, amit az éppen folyó Hobby Day nevezetű akciósorozatnak köszönhetünk. A kütyü egy 100 LED-es lámpa, ami aksis és napelemmel tudja tölteni magát. A mozgásérzékelő sem maradt le róla szerencsére és választhatunk kétféle variáns között, attól függően, hogy meleg- vagy hidegfehér színűt szeretnénk. Egy darab pedig mindössze 2100 forintba kerül, ingyenes házhozszállítással.

IP65-ös vízállósággal rendelkezik, nem árt neki az eső, amit el is várhatunk tőle, hiszen leárnyékolni nem érdemes a napelem miatt. Bírja továbbá a meleget és a hideget is, tehát egész évben kint lehet a szabadban.

Mindössze 2100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell most érte kicsengetni, ami a BG80e7be  kuponkódnak köszönhető, ráadásul teljesen ingyen szállítják házhoz, ami szintén igen nagy előny.

hirdetés