hirdetés

2021-es újrakiadást kapott a Redmi Note 8

hír
2021-es újrakiadást kapott a Redmi Note 8 1
írta: SonkaMod
2021-06-24

A Redmi Note 8-as okostelefon 2020 májusában debütált és egy rendkívül sikeres modell lett. Világszerte több, mint 30 millió darabot adtak el belőle, talán emiatt is döntött úgy a cég, hogy az egyéves szülinapjára kiadnak egy ráncfelvarrott modellt. Nem kapott új dizájnt, a neve is csak annyi, hogy mögé biggyesztették a 2021-et, viszont frissített hardverrel rendelkezik. Az ára nagyon meggyőző, a konstrukció pedig egy jó alsó-középkategóriás készüléket sejtet.

Ha még egy pillantást vetünk erre a készülékre, akkor sokak számára feltűnhet, hogy ez gyakorlatilag egy Note 8 házba épített Note 9. Valószínűleg nem vett el sok fejlesztési időt a Xiaomi mérnökeinek ez a mobil, de azt gondolták, hogy azt a kevés időt érdemes ráfordítani, mert nem fulladt még ki a Redmi Note 8 sikere. Talán igazuk is van, mert az árazás alapján ez egy elég jól pozícionált készülék, és akik nem akarnak erőgépet, de egy friss készülék a vágyuk, a 2021-es Redmi Note 8-ban megtalálják a számításukat. Ezen már alapból a MIUI 12.5 fut, ami pedig az Android 11-re épül, tehát tökéletesen naprakész, ahogy ezt el is várjuk egy egy hónapja kiadott készüléktől.

A Banggoodon lehet beszerezni, egyelőre a 64 GB-os modellt. A BGS20362 kuponkóddal egy keveset faraghatunk az áron, így a végösszeg körülbelül 40 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra jön ki, mely több, mint elfogadható ezért a készülékért. Ebben az árban benne van a szállítási költség is, és ingyen jár hozzá a Tariff Insurance, ami annyit jelent, hogyha netalán megakadna a vámon, akkor a Banggood megtérít minden felmerülő importköltséget.

hirdetés