hirdetés

20 méteres RGB LED szalag kapható fillérekért

hír
20 méteres RGB LED szalag kapható fillérekért 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2022-01-03

A lakásdekorációs LED szalagok méterenkénti ára rendkívül nagy szórást mutat. Elég sok dologtól függ, például, hogy milyenek a LED-ek, mivel irányítható, adnak-e hozzá tápegységet vagy vezérlőt és még megannyi szempont létezik. Az Elfeland LED szalagjait azért szeretjük, mert sokat adnak, mégis nagyon kevés pénzért. A minőség nem vethető össze egy Yeelight termékkel, de a célnak sokszor ez is megfelel, és 20 méternyi LED-et, IR távirányítóval, táppal együtt szinte senki nem kínál ebben az árban. A szett mindössze 6800 Ft-ért rendelhető, ráadásul EU raktárból.

20 méteres RGB LED szalag kapható fillérekért 2

Az Elfeland LED szalagja nem összefüggően 20 méteres, hanem két tízméteres tekercsből áll. Ezek a szalagok tetszés szerint darabolhatók, a rajta lévő LED-ek pedig SMD5050-es RGB diódák. A szivárvány minden színében képesek világítani, a távirányítóval pedig többféle fényjátékra is képesek. 44 gomb található az infrás távvezérlőjén, így a legtöbb funkció egy gombnyomással elérhető.

A szett része a táp és a LED vezérlő is, tehát nem kell pluszban semmit sem vásárolni hozzá. Gyakorlatilag bedugjuk a konnektorba, és már működik is. Remek dekoráció lehet bútorok hátsó megvilágítására, álmennyezetekben vagy egyéb helyen a lakásban. A termék nem vízálló, így csak a beltéri használata javasolt.

Az Elfelandtól nem kell rendkívül magas minőséget várni, de az árához képest nagyon jó, és mindenféle kiszerelésben lehet kapni. Most a legjobb ajánlat a 20 méteres variánsra van, ami mindössze 6800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, szállítási költséggel együtt. EU raktárból szállítják házhoz a terméket, ami teljesen áfamentesen érkezik, és akár egy héten belül a kezünkben is lehet.

hirdetés