hirdetés

16 GB RAM-os notebook nagyon kicsivel 100K felett vihető

hír
16 GB RAM-os notebook nagyon kicsivel 100K felett vihető 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-06-30

A kínai olcsó notebookok piacán egy gyöngyszem a Cenava PA156-os gép, ami egy belépőkategóriás készülék, mégis, össze sem hasonlítható a hazai olcsóságokkal, mert jellemzően sokkal többet tud. Nem erőgép, nem ajánlott játékra, számításigényes munkára, de netezni, szöveget szerkeszteni és ehhez hasonló feladatokra nagyon jó kis gép, extrákkal. A Banggoodon most flash sale-ben elérhető, ami miatt mindössze 113 000 forintért rendelhető.

A portokat nem vitték túlzásba, kapunk rá két USB 3.0 csatlakozót, egy HDMI portot, kártyaolvasót, jack csatit és egy töltő bemenetet. Kétcsatornás WiFi-n keresztül böngészhetünk a neten, az eszközeinket pedig vezeték nélkül, Bluetooth 4.0-val is csatlakoztathatjuk. Az laptop rögtön munkára fogható, előre telepített, jogtiszta Windows 10 operációs rendszer van rajta.

A belépőkategóriás laposokból itthon is van elég sokféle, de konkrétan ilyen processzorral szerelt nem sok. Az Allview Allbook egy nagyon hasonló gép, és az 135 000 forintba kerül hazai forgalmazónál. A Cenava PA156 jobb eszköz, mert kétszer annyi memória van benne, és a billentyűzete háttérvilágításos, mégis jóval olcsóbb, jelenleg a Banggoodon mindössze 113 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető ingyenes házhozszállítással.

hirdetés