hirdetés

14 dolcsi igazán nem sok egy masszázspisztolyért

hír
14 dolcsi igazán nem sok egy masszázspisztolyért 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2022-11-22

Nagyot mennek Banggoodon a noname masszázspisztolyok, amikből vannak olyanok, amit a legtöbb felhasználó szeret, mert teljesen jól működnek, ár/érték arányban pedig hihetetlen jók. Nem ipari műremekek, nem szabad tőlük prémium anyaghasználatot várni, de amire tervezték, arra megfelel. Az egyik ilyen készüléket most nagyon leakciózta a Banggood és már 14 dollárért megrendelhető, ami jelenleg nagyjából 5600 forintos vételárat jelent.

Szerencsére hiába egyszerű az eszköz, ennek is állítható 22 lépcsőben a sebessége és a hátulján egy LCD kijelző mutatja, hogy épp melyik szinten használjuk. Négyféle fejet adnak hozzá, amiket lehet cserélgetni: egy gömböt, egy laposat, egy hegyeset és egy kétágút. 2000 mAh kapacitású akkumulátorral szerelték fel, és ami nagyon jó benne, hogy Type-C porton keresztül bármilyen töltővel feltölthetjük.

Ez a modell már volt kuponos akcióban igencsak olcsó, de a mostani leárazáshoz foghatót még nem láttunk. Mindenféle kupon nélkül lehet megvásárolni 5600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, és két szín közül még választhatunk is. Csehországi raktárból küldi a Banggood, a szállításért pedig egy fityinget sem kérnek el pluszban.

hirdetés