hirdetés

130 napos üzemidővel hódít a Realme elektromos fogkeféje

hír
130 napos üzemidővel hódít a Realme elektromos fogkeféje 1
írta: SonkaMod
2021-08-03

A Realme is beállt a sorba, és ők is csináltak egy elektromos, pontosabban egy szónikus fogkefét. Első ránézésre sok újdonságot nem tartogat, de azért van benne még így is fantázia, ami ebben a szegmensben elég ritka. Aliexpressen és Banggoodon is elérhető.

A legjobb tulajdonsága kétségkívül az akkumulátora, ami egy 800 mAh kapacitású telep, és elvileg átlagosan 130 napig bírja egy töltéssel. Ez pedig nagyon jó hír, hiszen így évente háromszor elég tölteni. Az alján található egy Type-C csatlakozó, ezen keresztül tudjuk feltölteni, dokkoló pedig nem jár hozzá, de nem is kell egy olyan cuccnál, aminek ilyen aksija van.

A Realme N1 színesíti a piacot, a finom indulás és a hosszú üzemidő pedig igazán kívánatossá teszi. A Banggoodról a BGAU0807 kuponkóddal 8700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, de Aliexpressről olcsóbb, ott áfával együtt már 7000 Ft-ért is megrendelhető. Ez utóbbi esetben viszont minimális kezelési költséget (399 Ft) fel fog rá számítani a Magyar Posta.

hirdetés