hirdetés

1200 lumenes Wuben fejlámpa nagyon jó áron

hír
1200 lumenes Wuben fejlámpa nagyon jó áron 1
írta: SonkaMod
2021-03-02

A fejlámpák valójában sima zseblámpák, amiket a fejünkre tudunk pánttal rögzíteni. Azért is ajánlott egy ilyet tartani otthon, mert egyszerű zseblámpaként is használható, de a fejpánttal elérhető az, hogy mindig az előttünk lévő területet világítsa be és szabadon maradjon mindkét kezünk. Ez sportolásnál, sötét helyen szerelésnél és alapvetően bármely esti szituációban jól jön. Jellemzően nem olcsók a jó minőségű lámpák, de van pár kínai márka, ami megfelelő termékeket gyárt abszolút elérhető áron. A Wuben is egy ilyen cég, nem is csoda, hogy itthon is forgalmazzák az eszközeiket.

A lámpa 180 fokban állítható le- és fel irányba, oldalra pedig fix 100 fokos bevilágítási szöggel operál. IP68 vízállósággal rendelkezik, tehát egy lezúduló eső egyáltalán nem árt meg neki.

A csomag tartalma a lámpa, az akkumulátor, a fejpánt, egy USB kábel, leírás és 2 darab pót tömítőgyűrű. Ezt a típust itthon is lehet kapni, körülbelül 16 000 forintot kérnek érte. Egyébként ez sem földről elrugaszkodott ár, de Kínából ennél jóval olcsóbban beszerezhető. Az év elején esett pár dolcsit az ára, így Aliról körülbelül 9000 forintért rendelhető, míg most Banggoodon, szállítással együtt, a FIN7804 kuponkóddal 8700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elhozható. Ez az ár majdnem feleannyi, mint az itthoni, és kijelenthető, hogy ennyiért ez egy nagyon jó lámpa, hiszen sokfunkciós, nagyon erős, jó aksi van benne, USB-vel tölthető és még vízálló is.

hirdetés