hirdetés

12 000-ért nyomtatós gyerekkamera kapható

hír
12 000-ért nyomtatós gyerekkamera kapható 1

Forrás: Banggood

írta: Atika
2024-04-04

A V19 gyerekkamera nemcsak azért érdekes, mert fotózni és FHD videókat felvenni is képes, hanem azért, mert van benne egy nyomtató, amivel az elkészült képeket rögtön papírra is lehet vetni. Habár csak fekete-fehérben nyomtat, a gyártó gondolt erre is, a csomagban még színes filctollak is vannak, hogy egyből kiszínezhessék a gyerekek az elkészült képeket. A mókás fényképező 4 különböző színben is elérhető, szóval egyszerű vele a kicsik kedvére tenni. A BG6f4e6b  kuponnal 12 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a kamera.

A tartalmakat micro SD kártyára tudja menteni, amit nem mellékelnek a termék mellé, erre érdemes odafigyelni. Adnak viszont hozzá egy pántot, amivel nyakba lehet akasztani, 3 tekercs papírt, 5 színes filctollat és 4 darab 3D-s matricát, nameg természtesen a töltőkábelt, amivel a beépített 1050 mAh-s aksit lehet tölteni.

A kék, zöld, rózsaszín és sárga színekben is rendelhető V19 gyerekkamera 12 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiétek, ha felhasználjátok a BG6f4e6b kuponkódot.

hirdetés