hirdetés

11. generációs i7-es processzorral is van budget mini PC

hír
11. generációs i7-es processzorral is van budget mini PC 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2022-11-18

Talán sokak számára ismerős az Nvisen MU02-es mini PC, amibe egy Core i7-es lapka van, még pedig egy 10. generációs. Ez egy elég nagy slágertermék, elképesztően jó áron, és az MU05 ennek a továbbfejlesztése, mégpedig egy 11. generációs i7-es lapkával. A hardver nagyon-nagyon jó, a dizájn maradt a régi, az ára pedig ennek is több, mint elfogadható.

Persze az olcsósításnak is van azért nyoma, csak WiFi 5 van benne, illetve Bluetooth 4.2, de ezekkel azért együtt lehet élni. A WiFi-je kétcsatornás, a LAN portja pedig gigabites sávszélességre képes. Került rá négy darab USB 3.0, két darab USB 2.0 és egy ThunderBoltos Type-C port is. A képet HDMI-n és DisplayPorton keresztül is meg tudja jeleníteni, illetve három monitorral is használható. Előretelepített, jogtiszta Windows 11-el érkezik a masina, így akár rögtön munkára is fogható.

Egy ilyen tudású számítógép értelemszerűen nem a filléres kategória, viszont a kínaiak ezt is ki tudják hozni igen kedvező árra. Banggoodon a BG98cbb0  kuponkódot beütve csak 204 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, teljesen ingyenes szállítással, EU raktárból.

hirdetés