hirdetés

11 200 forintért rendelhető a kétaksis Nasum lombfúvó

hír
11 200 forintért rendelhető a kétaksis Nasum lombfúvó 1
írta: SonkaMod
2021-11-30

Elképesztőek ezek a kínaiak. Alig, hogy megszáradt a virtuális nyomdafesték az előző hírünkön, amikor is a Nasum lombfúvót lehetett akciósan megvásárolni, máris jött az újabb, jobb ajánlat. Immáron már csak 11 200 forintot kell kicsengetni a két akkumulátoros, 1600 watt teljesítményű gépért.

Bár az avarszezon végére érhet csak ide, mégis érdemes beruházni a Nasum lombfúvóra, annyira jó ajánlatot kaptunk rá. A cég ezidáig elég ismeretlen volt számunkra, tehát nem gondoljuk, hogy ez valami über strapabíró gép lenne, ezt érdemes a fejünkben tartani, a kinézete viszont elég meggyőző, és a hozzá tartozó adatok alapján is jónak tűnik. 1600 watt a teljesítménye, és elméletileg 20 V-os akkumulátorral működik. Egy lítium-ionos telep 2 Ah-s, amivel a működési idő nagyjából egy óra, a töltőt pedig adják a géphez, ahogy a két darab aksit is. Tehát a teljes üzemidő így két óra lehet vele, de folyamatosan tudjuk cserélgetni az akkumulátorokat.

A 84 centiméter hosszú gép használata igen egyszerű, a telepet felkattintva a hátuljára már használható is. Gyűjtőzsák és szívófunkció viszont nincs benne, így csak fújni tudjuk az avart. Ha látni szeretnénk róla működés közbeni videót, akkor lehet találni róla anyagot a neten, és egészen meggyőző.

Míg a hazai akkus lombfúvók jóval drágábbak, addig a kínai Nasum gép egyre olcsóbb lesz. Már mindössze 11 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető a BG31cf67 kuponkóddal. Lengyelországi raktárból küldik, ingyenes szállítással, így még talán idén is eltakaríthatjuk vele az avart, mert december 7-ig meg is érkezik a gép.

Frissítés: Elfogyott a kupon, de kaptunk rá újat. A BGHU1323 kuponkóddal 12 800 Ft-ért rendelhető!

hirdetés