hirdetés

11 000 Ft a közkedvelt BlitzWolf BW-WA4 hangszóró

20 órás üzemidővel bíró Bluetooth hangszóró potom pénzért

hír
11 000 Ft a közkedvelt BlitzWolf BW-WA4 hangszóró 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-09

Sokszor írtunk már a BlitzWolf BW-WA4 Bluetooth hangszóróról és teszteltük is csupa pozitív végkimenetellel. Bár ez a modell már több mint 2 éves, még mindig erősnek számít a 20 órás üzemidejével, a patent anyagminőségével, a jó mikrofonjával és persze az elmaradhatatlan TWS funkciójával. Ennyire olcsón még nem volt szerencsénk ajánlani ilyen kiváló ár-érték arányú hangszórót, így ha eddig vacilláltál, ne tedd tovább, csapj le rá a Banggood Szülinapi akciójában elképesztő jó áron, 11 000 forintért!

Ez a bitang üzemidő és teljesítmény kihajtható akár egyszerre két eszközből is, hisz a TWS funkciójának hála összepárosíthatsz két BW-WA4 terméket, így megkapva a sztereó hangzást, de persze szólóban is nagyon jól muzsikál a termék. Ritka – talán a kihasználatlanságuk miatt -, de rendelkezik jack és micro SD-kártya bemenettel, ezek mellett pedig csatlakoztathatod telefonodhoz Bluetooth 5.0 segítségével. Type-C porton keresztül töltheted fel, körülbelül 3 óra alatt. Hozza a kötelezőt IPX6-os vízállóságával és a beépített EQ-val. A hangszóróban megbújik egy mikrofon is, ami meglepő mód remek minőségű, így nyugodtan használhatod hívásaid során is.

Ha te is belépnél a BlitzWolf BW-WA4 rajongói klubba, akkor csapj le rá most a BGAnniv87 kuponkóddal 11 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Ezenfelül már csak egy minimális, körülbelül 300 forintos szállítási költséggel kell kalkulálnod.

hirdetés