hirdetés

100 wattos Essager töltő kabátgombokért

4 portos lehetőség

hír
100 wattos Essager töltő kabátgombokért 1

Forrás: AliExpress, Cutesliving Store

Raven96
írta: Raven96
2024-03-18

Az Essager töltők nagy népszerűségnek örvendenek, ami nem is csoda, hiszen az alábbi modell is 4 töltőporttal és becsületes teljesítménnyel rendelkezik. Több gyorstöltési szabványt is támogat, ilyen például a Quick Charge 4.0 és 3.0, de nemcsak gyorstöltős telefonokhoz ajánlott, mert ilyen erővel már gond nélkül lehet vele notebookot tölteni. Árát tekintve most töredék annyiért lehet a tiéd egy ilyen, mint itthon, ugyanis az AliExpress Anniversary Sale keretein belül most 5300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető, ingyenes szállítással.

Számtalan gyorstöltési szabványt kezel, mint például a Quick Charge 4.0 és 3.0, illetve a Samsung, Apple, FCP, SCP, PD 3.0 és 2.0 is. Szerencsére védelemmel is ellátták bőven, méghozzá rövidzárlat, túlfeszültség, elektrosztatikusság és túlmelegedés ellen is.

Az árába bele lehet szeretni, hiszen az itthoni piacot tekintve a konkurensei nagyjából háromszor ennyinél kezdődnek. Most AliExpressről az Anniversary Sale keretein belül az 5300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). igencsak baráti ár. Fekete és fehér színből választhatsz, a szállítás mindkettő esetében ingyenes. A rendelésnél óvatosan, mert nemcsak az EU szabványos csatlakozóval érhető el, hanem még US verzióval is!

hirdetés