hirdetés

10 programozható gombja van a filléres Pictek PC257 egérnek

hír
10 programozható gombja van a filléres Pictek PC257 egérnek 1
írta: SonkaMod
2021-09-07

A számítógépes perifériák igen gazdag tárházát vonultatja fel az Aliexpress. A nagy választékból rengeteg a pár dolláros hulladék, de még akár eredeti Razer egereket is kifoghatunk. A Pictek egyik kategóriába sem sorolható ezek közül, hiszen ez egy kínai közepes gyártó, akik rendkívül olcsón adják a termékeiket, de a minőség ehhez képest egészen jó. A Pictek PC257-es gamer egér például nem kerül 4000 forintnál sokkal többe, de ennyiért kapunk egy súlyozható egeret, 10 darab programozható, makrózható gombbal, RGB világítással.

Az egér tömegén változtathatunk, nyolc darab acélsúly van az aljában, amikből kivehetünk tetszőleges darabot, így személyre szabva az egér súlyát az ízlésünk szerint. A maradék súlyokat egy apró fekete dobozkába tehetjük, és így nem fognak elveszni. Az egér felbontása is állítható, a DPI érték 1200, 2400, 5500, 7200 és 12000 között változtatható.

Elképesztően sokrétű a Pictek PC257 egér, ehhoz képest pedig brutálisan olcsó. Nyilván nem olyan minőségű, mint egy Razer, de ennyiért nem is elvárható. Aliexpressről durván 4400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megrendelni, és ez az összeg már tartalmazza a szállítási költséget és az áfát is.

hirdetés