hirdetés

Most ingyenes jogi tanácsadást vehettek igénybe!

Ti bővíthetitek társoldalunk „Fogyasztói szemmel” rovatát

hír
Most ingyenes jogi tanácsadást vehettek igénybe! 1

Forrás: Depositphotos

írta: Atika
2024-02-06

Ingyenes jogi tanácsadást vehettek igénybe, ha beküldtök érdekes jogeseteteket az alábbi linken elérhető Google Form kitöltésével, mi pedig megpróbálunk nektek segíteni egy magyarázó cikk formájában!

Mivel ebben a formában cikksorozatunk végéhez értünk, úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy jogász kollégáinkkal karöltve közvetlen segítséget nyújtsunk nektek.

Az alábbi linken elérhető Google Formon rendszerezett kérdések formájában bemutathatjátok nekünk saját történeteiteket, amikor fogyasztóként pórul jártatok, de akkor is írjatok nekünk, ha csak bizonytalanok vagytok egy-egy helyzetben, mi pedig a Hegedüs és Társai Ügyvédi Iroda segítségével, a beküldött esetekből szemezgetve,

megpróbáljuk közérthető cikkek formájában kitárgyalni és megoldani ezeket a jogeseteket.

Ezért kérünk titeket, hogyha megtapasztalói/elszenvedői voltatok valamilyen érdekes jogesetnek, esetleg az ismerettségi körötökben hallottatok egyről, amit érdemesnek tartotok a nagyközönséggel való megosztásra, ne habozzatok. Töltsétek ki a feljebb linkelt Google Formot, kövessétek be a Reflekt Facebook oldalát, és mi megpróbálunk nektek segíteni!

hirdetés