hirdetés

Légy a Bluetti európai partnere (X)

A vállalat partnereket keres telepítési hálózatának bővítéséhez

hír
Légy a Bluetti európai partnere (X) 1

Forrás: Bluetti

írta: Don Kartács
2023-06-20

Készen állsz arra, hogy az energiaforradalom élére kerülj Európában? A Bluetti, az otthoni energiatároló rendszerek vezető szállítója, telepítési partnereket keres egész Európában.

Miért legyél Bluetti partnere?

A Bluetti számos meggyőző érvet vonultat fel egy partnerség fontolóra vételéhez:

Csúcstechnológiás megoldások

A Bluettit egy globális szakértői csapat támogatja, amely szorosan együttműködik professzionális laboratóriumokkal. Eddig több mint 392 nemzeti szabadalmat jegyeztek be. Az innováció és a kiválóság elkötelezett híveként a Bluetti energiatárolási megoldásai mindig a legújabb technológiai vívmányokat alkalmazzák.

Elkötelezett közösség

A Bluetti munkatársait egy közös vízió hozza össze: a fenntartható jövő megteremtése. Ha csatlakozol a globális telepítési csapatukhoz, részese leszel egy tettre kész közösségnek, amely elkötelezett a környezet védelmében és a személyes fejlődésben.

Teljeskörű támogatás

A Bluetti széleskörű támogatási csomagot nyújt telepítési partnereinek. Ide tartozik a technikai tanácsadás, a képzési programok és a hozzáférés egy kiterjedt globális partnerhálózathoz.

Forrás: Bluetti

Hogyan válhatsz Bluetti telepítési partnerévé és ez milyen előnyökkel jár?

Bluetti telepítési partnerévé válni egyszerű. Csak töltsd ki az űrlapot a Bluetti weboldalán. A benyújtott információikat a vállalat megvizsgálja, majd a megfelelő képesítéssel rendelkező jelöltek kiválasztásra kerülnek.

Forrás: Bluetti

Hivatalos partnerként számos előnyben részesülsz, többek között:

  • Nagylelkű telepítési bónuszok
  • Tanúsított szakmai képzés
  • Hozzáférés a kiterjedt ügyfélkörhöz
  • Stratégiai marketingtámogatás

Emellett versenyképes juttatást kapsz, és lehetőséged nyílik egy globális támogatói hálózattal való együttműködésre, hogy fokozd a sikerességedet.

Helyi villanyszerelők toborzása

A Bluetti továbbá kvalifikált villanyszerelőket és karbantartói személyzetet keres, akik helyi karbantartási szolgáltatásokat nyújtanak németországi, olasz, francia, spanyol, lengyel és angliai raktárakban. Amennyiben csatlakozol a szervizcsapathoz, versenyképes fizetést és értékes tapasztalatokat szerezhetsz a megújuló energiatárolás terén.

Ha villanyszerelő, telepítővállalat vagy képzett hobbiszakember vagy, és szenvedéllyel viseltetesz a fenntartható energia iránt, ez a lehetőség neked szól! Csatlakozz a Bluetti csapatához, hogy részese legyél a zöld energia forradalmának Európában.

Jelentkezz most: https://www.bluettipower.eu/pages/become-an-installation-partner

hirdetés