hirdetés

    link másolása

    Ha nem akarjuk a PayPalen tartani a – mondjuk egy reklamáció alkalmával visszakapott – pénzünket, lehetőségünk van a PP egyenlegünk egy részét vagy egészét visszautalni a bankszámlánkra. Ennek feltétele, hogy legyen hozzákötve a folyószámlánk a PP fiókunkhoz a leírt módon (saját néven lévő, nem virtuális folyószámla). Az utalás a PayPal oldaláról ingyenes. A főoldalon vagy a Pénztárcában található PayPal-egyenleg blokkban lévő Pénzátutalás lehetőséggel tudjuk kezdeményezni a tranzakciót.

    A következő ablakban válasszuk ki a pénznemet (ha többféle devizában is van pénz a PP-en), írjuk be az átutalni kívánt összeget, és válasszuk ki a számlát, amire utalni akarunk (általában csak egy darab van), majd nyomjunk a Továbbra.

    Ezután még egyszer meg kell erősítenünk a tranzakciót a Tovább gomb megnyomásával. Ismét tartsuk észben, hogy ha nem jól adtuk meg korábban a számlánk adatait, nem sikerül az utalás, és 1500 Ft tranzakciós díjat számolnak fel! Ha minden rendben, okézzuk a tranzakciót. Ezután kapunk egy visszaigazolást a PayPalen, és a pénz általában 1-2 munkanap alatt megérkezik a bankszámlánkra.

    hirdetés