Miért jó, ha van PayPal fiókod? | RendeljKínait
    link másolása

    1.  Nem kell kiadnod minden egyes fizetésnél a bankkártyád adatait, lehetővé téve ezzel egy potenciális támadást, hozzáférést. Egyszer megadod a PayPal-nek, a többiért ők felelnek. Vásárláskor csak belépsz a fiókodba, okézod a tranzakciót, és meg is történt a fizetés. Minden megbízható kínai oldalon lehet PayPallel fizetni (kivéve az Alibaba-Aliexpress párost, akiknek AliPay nevezetű, saját fizetési eszközük van).
    2. A PayPal képes visszaadni a pénzed 100%-át a rendeléstől számított 180 napig, ha valami probléma lenne. Tegyük fel, hogy pórul jártál egy eladóval, és egy az egyben átvertek. Leléptek a pénzeddel, és nem kaptál semmit. A PayPal ebben az esetben is vissza tudja szerezni a kifizetett pénzt, míg pl. bankkártyás fizetés esetén erre nem sok esély van. (Meg lehet próbálni panaszt tenni a banknál, hogy csalás áldozatai lettünk, méltányossági alapon sokszor visszaadják a pénzt, de ez sokkal körülményesebb és hosszabb folyamat, mint a PayPalnél.)
    3. Garanciális ügyintézés esetén, ha vissza kell küldeni egy csomagot a külföldi feladónak, és ő nem téríti meg ennek a költségét, a PayPaltől visszakérhetjük.

    Ezen kívül még számos előnye van,  ha valaki más célokra is használná.