hirdetés

  link másolása

  1.) Regisztráció

  Lépjünk a PayPal oldalára. Kattintsunk a Regisztráció gombra a jobb felső sarokban, és lássunk neki.

  Aki nem üzletszerű tevékenységet szeretne folytatni, annak Egyéni számlát kell nyitnia. Mivel ti minden bizonnyal csak vásárolni szeretnétek, erre van szükségetek. Egy személy egy személyes és egy üzleti számlát hozhat létre. Lépjünk tovább!

  A következő ablakban meg kell adni az országot, nevet, regisztrációs e-mail címet, és egy BIZTONSÁGOS jelszót. Legyen benne kis- és nagybetű, írásjel, számok, és mindezt ne hozzuk össze olyan dolgokkal, amiket bárki tudhat rólunk: születési dátum, kutya neve, gyerek neve, irányítószám, házszám stb. Pár példa:

  BiztonságosNem biztonságos
  AkNkl5u10?Je?lSzO!745
  Ne5mTAL0alod!ki
  KIS-19.atti_78?
  paypal123
  jelszo12345
  nemtalalodki01
  kisattila1978

  A következő ablakban be kell állítanunk a címünket, születési időnket, telefonszámunkat. Ezek mind a kapcsolattartáshoz, számlázáshoz kellenek. A PayPal nem fogja senkinek kiadni, nem érdemes kamuzni. Már csak azért sem, mert bizonyos esetekben kérhetik, hogy igazoljuk magunkat pl. az okmányainkról készült képpel, és ha nem egyeznek a dolgok, zárolják a számlánkat.

  A Maradjon bejelentkezve opció a PayPal One Touch nevű szolgáltatását engedélyezi, aminek a lényege, hogy ezen a gépen nem jelentkeztet ki, nem kell vásárlások előtt belépnünk a fiókunkba. Ezt csak olyan gépen javasoljuk engedélyezni, amihez 101%, hogy nem férhet illetéktelen személy. (A beállítások / Biztonság fülön később is be vagy ki tudjuk kapcsolni a funkciót, ha szüksége lenne rá.) A szabályzatot muszáj elfogadnunk, pipáljuk be, és kattintsunk a lent található gombra. Ezután kapunk egy e-mailt a PayPaltól, amiben kérik, hogy erősítsük meg az e-mail címünket, tegyük meg.

  Ezzel el is készült a számlánk, a felajánlott két gomb bármelyikére kattintva a PP megkér, hogy adjuk hozzá a kártyánkat a fiókunkhoz. Ez lehet bankkártya vagy webkártya is. Ha így akarjuk használni, tegyük meg, de használhatunk utalós módszert is, ha az szimpatikusabb. Utóbbi esetben kattintsunk a bal felső sarokban lévő PayPal logóra, hogy a kezdőlapra kerüljünk.

  2.) Fiók rendbe szedése

  Miután kész van a fiók, még egy csomó tennivaló van, hogy egy még biztonságosabb, hitelesített számlád legyen. Rögtön jelzi, hogy milyen feladatok várnak még a teljes biztonság érdekében.

  Ismét kéri, hogy erősítsük meg az e-mail címünket, amit egy újabb e-mail küldésével tehetünk meg. Kattintsunk a levélben lévő gombra, majd jelentkezzünk be.

  Javasolja továbbá a kétlépcsős azonosítás engedélyezését. Ezt mi is mindenkinek javasoljuk, voltak csúnya történetek feltört magyar számlákról is, első a biztonság! Ezután jön egy kártya hozzákapcsolása a fiókhoz, vagy egy utalás, hogy legyen rajta pénz. Érdemes az átváltási rátát is átállítani, hogy kedvezőbb árfolyamon váltsa a devizát. Ezeknek a lépéseknek a részletes leírását a többi PayPales kérdésnél találjátok fent.

  Innentől kezdve bármelyik kínai oldalról nyugodtan rendelhetünk, amennyiben van elegendő pénz a PP számlánkon, vagy azon a kártyán/számlán, amelyet hozzákapcsoltunk.

  hirdetés