hirdetés

HXSJ T69 egér teszt

Olcsó, de használható

teszt
HXSJ T69 egér teszt 1

Forrás: Banggood

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-09-18

A HXSJ T69 egeret valamelyik Razer modell ihlette, és egészen sok szolgáltatást nyújt ez is. A gamer jelleg domborodik ki, RGB LED-et építettek a burkolat alá, a DPI hat fokozatban állítható, akkus, Type-C-ről tölthető, 2,4 GHz-es adaptert használ, és nevetségesen olcsó. 4100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a BG76f8eb  kóddal, ingyenes szállítás mellett, az áfát pedig a Banggood rendezi utána.

A rendeljkínait szerint

 • megbízhatóság: 9
 • design és anyagminőség: 7
 • felszereltség, funkciók: 8
 • ergonómia: 9
 • ár/érték arány: 10

8.6

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

Az egyetlen hely, ahol egy kis gumírozást találtok, az a görgő,

amit egész kellemes forgatni, van egy kis ellenállása, erre nem panaszkodom. Van ezen kívül 6 darab gomb, jobb és bal klikk, előre és hátrafele lapozás, illetve a DPI választók felül. Valójában alul is van további 2 kapcsoló, amivel a LED-et lehet állítgatni, egyik ki- és bekapcsolja, a másik lépteti a 12 kombinációt. Nem mondom, hogy felvillanyozott a lehetőség, de jó hogy van, akinek nem tetszik, kikapcsolja. Alulra került a 2,4 GHz-es adapter tartója is, dehát mindegyiken ott van, haladjunk is tovább.

Az egér egy 650 mAh-s akkumulátorral működik, vagyis nem kell bele elemeket pakolgatni, halleluja.

Type-C porton keresztül tölthető, de jelet nem visz át, tehát csak a vezeték nélküli adaptert használhatjátok. Ez abban az értelemben nem jó, hogyha lemerül, akkor sem lehet átállni kábelre, ilyet nem tud. Ellenben az érzékenysége elég durva, 6 lépcsőben lehet állítani 800/1200/1600/2400/3200/4800 DPI-s lépésekben. Munkára az 1200 is tökéletesen elég, de a 4800 már profi gamereket is kielégít, csak nekik más kívánalmaik lesznek, amit a HXJS T69 nem tud teljesíteni.

Nem lehet például szoftveresen átprogramozni, makrózni és hasonlókat, de ezek a lehetőségek tipikusan hiányoznak az olcsó egerekből.

Forrás: RendeljKínait

Ami az ergonómiát illeti, mivel ez egy viszonylag hosszú, de keskeny, jobbkezes egér, ezért azt gondolom, hogy nem lesz mindenkinek jó.

Kicsit elevenítsük fel, milyen kéztartások vannak: karvaly, tenyeres és ujjbegyes, ahogyan ezen a linken is látszik. Előbbihez biztosan nem jó, mert a karvaly fogás közben begörbítitek az ujjaitokat. Az ujjbegyes nem rossz ehhez a kialakításhoz, de a tenyeres az igazi, és mivel nagyrészt én így egerezek, ezért nekem nagyon kényelmes volt. Pedig csak átlagos a kézméretem, akinek nagyobb, bármikor válthat ujjbegyesre vagy karvalyra, akkor is jó lesz.

Összegzés

A HXSJ T69 egy olcsó, de szolid egér. Azt, hogy gamer, azért nem állítanám, van benne némi játékos vér, de azért nem olyan nagyon sok. Viszont ennyiért egyáltalán nem rossz, nem kellemetlen használni, világít mint a Salamon töke. Nincs makró, vezetékes mód, szoftveresen nem programozható, a minősége nem egy nagy extra, de teszi a dolgát. Az érzékenysége jó, eléggé ergonomikus, már ha elfogadjátok, hogy csak jobbkezes verzió van belőle.

Semmi extrát nem tud, de az ára sem extra, 4100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a BG76f8eb  kóddal, ingyenes szállítás mellett, az áfát pedig a Banggood rendezi utána.

Pro

 • Akkus
 • Olcsó
 • Kellően érzékeny
 • Aki szereti a LED-eket, az imádni fogja

Kontra

 • A műanyagok minősége elég ergya
 • Nem sok gamer tulajdonsága van
 • Vezetékkel nem működik

hirdetés