hirdetés

Tesztek

Windgoo B20 elektromos bicikli teszt
elektromos bicikliösszecsukhatóWindgoo

Windgoo B20 elektromos bicikli teszt

Nem létező halmazra belőve

írta: Don Kartács2022.03.03.

A Windgoo B20 egy számomra ismeretlen elektromos kerékpár volt, de a részegységeit már sok másik gyártónál láttam, így azért nem volt teljesen idegen a dolog. Az alacsony ár a legszembeötlőbb, a 350 W-os motor, a 6 Ah kapacitású akkumulátor, az összecsukhatóság már mind ismerős volt máshonnan. A termékért 147 000 Ft-ot kérnek a rendeljkinait kuponkóddal, Németországból küldik, ingyenes szállítás mellett.

7.4
/10
Xiaomi Mi Electric Scooter 3 roller teszt
BanggoodMi Electric Scooter 3XiaomiXiaomishop

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 roller teszt

Harmadik ráncfelvarrás

írta: Don Kartács2021.10.29.

Alig hagyta el a Mi Electric Scooter 1S a tesztpályájánkat, máris itt a 3. generáció Mi Electric Scooter 3 néven. Néhány apró változást végeztek el a Xiaomi mérnökei, komolyabb lett a hátsó tárcsafék, erősebb lett a motor, változott a kormánylecsukó mechanika, de ami a legfontosabb, hogy némi plusz erő is költözött a rollerbe. Ami viszont maradt, az a remek minőség és a megbízhatóság, ami az évek óta tartó reszelgetés eredménye. Az elektromos járműért 169 990 Ft-ot kérnek a Xiaomishopnál, és nemcsak 3 év jótállás jár mellé, hanem egy Xiaomi Mi Watch Lite sportóra is.

9
/10
Xiaomi Mi Electric Scooter 1S roller teszt
BanggoodMi Electric Sccoter 1SXiaomiXiaomishop

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S roller teszt

Közepes mindenes

írta: Don Kartács2021.10.27.

Valamiért korábban kicsúszott a karmaim közül az 1S, amikor a Pro 2-t - ami a nagyobb testvére - és az Essentialt - ez pedig a kisebb - teszteltem. Aztán lefolyt 1 évnyi víz a Dunán, és eljutott a széria középső rollere is a tesztasztalomra. Ez azért érdekes, mert így tulajdonképpen nem egy új, hanem egy használt 1S-t próbálhattam ki, így összegyűlt egy csomó tapasztalat az akár 30 km-es hatótávot is tudó, app alapú rollerről. A Xiaomishopnál 149 990 Ft-ot kérnek érte, kaptok rá 3 év jótállást, és természetesen a magyar vásárlás minden előnyét - hazai ügyfélszolgálat, gyors szállítás, számla stb. - is élvezhetitek.

9.4
/10
Eleglide D1 Master roller teszt
D1 Mastereleglideelektromos rollerGeekbuyingtereproller

Eleglide D1 Master roller teszt

Terepre tervezett vadállat

írta: Ambient2021.10.25.

Végre megkaparintottunk egy igazi, nagyteljesítményű rollert az Eleglide D1 Master személyében. 2x500 W teljesítményre képes a "kicsike", a futóműve brutális, a bütykös gumik miatt terepezésre is alkalmas, a lazán 45-50 km-es hatótáv pedig mindent maga mögé utasít, amit eddig próbáltunk. Ez már nagyon nem a játék kategória, masszív vasak felelnek az úton maradásért és a biztonságotokért. Az ára sem a belépőkategóriás gépeket idézi, sőt, azokhoz képest igazi térugrás az Eleglide D1 Master. 325 000 Ft-ot kérnek érte a Geekbuyingnál lengyel raktárból a NNNRED1MST kuponnal, így további többletköltségre nem kell számítanotok és pár napon belül a csomag is megérkezik az ajtótok elé.

9
/10
KugooKirin S1 Pro elektromos roller teszt
GeekbuyingKirinKugooS1 Pro

KugooKirin S1 Pro elektromos roller teszt

Sokadszor, ugyanabba a folyóba

írta: Don Kartács2021.09.20.

Itt az újabb kínai olcsó roller, ami jelentős névzavarral küszködik, de a látszat ellenére szerencsére ez egy új modell. 30 kilométeres ígért hatótáv, 30 km/órás maximális sebesség, első-hátsó lengéscsillapító, gondozásmentes, méhsejtrácsos kerekek, és 350 W teljesítmény, hogy arrébb lehessen vele állni. Az NNNRENDELJKINAIT23 kóddal 96 900 Ft-ot kérnek érte, lengyel raktárból érkezik a cucc, így az áfával és a vámmal már nem kell foglalkoznotok. A kérdés az, hogy a korábbi modellek hírnevét öregbíti-e a KugooKirin, vagy pedig valami újat is tud mutatni.

6.6
/10
Himo L2 elektromos roller teszt
10 colos rollerGeekbuyingHimoXiaomi

Himo L2 elektromos roller teszt

A Xiaomi már a spájzban van

írta: Don Kartács2021.08.18.

A Himo márka nem biztos, hogy mindenkinek ismerős, pedig ez is a Xiaomi égisze alá tartozó márka. A mostani tesztalany az L2 azért érdekes, mert két fontos paraméterében is kiemelkedik az eddig tesztelt rollerek mezőnyéből: 10 colos kereke van, és méretes, 10,4 Ah-s akkumulátora, amivel akár 35 km-t is elmegy, illetve a 350 W-os motorral nagyobb eséllyel juttok fel a dombok tetejére is. Az ára persze túlmutat az alsó kategórián, 146 800 Ft-ot kérnek érte az 5SHBVOWX kuponnal, EU raktárból érkezik ingyenes szállítás mellett. Ez nem kevés, de a cikk végén mutatok egy durva olcsósító trükköt.

8.6
/10
Eleglide M1 elektromos kerékpár teszt
eleglideelektromos bicikliGeekbuying

Eleglide M1 elektromos kerékpár teszt

A Dectahlonos kínálat alá árazva

írta: Ambient2021.08.09.

Végre a markunkba került egy olyan elektromos bicikli, amit nyugodt szívvel ajánlhatunk. Az Eleglide M1-nek remek a dizájnja és a minősége, meglepően hosszú a hatótávja, jó a váltója, és nem is kerül különösebben sokba. Legalábbis az biztos, hogy a Decathlonos árak alá lőtték be az Eleglide-ot, a kisebbik variánsért 222 000, míg a nagyobbért 277 000 Ft-ot kérnek, mindkettő lengyel raktárból érkezik, durván egy hét alatt - vagy előbb - megjön, ráadásul az áfával és a vámmal sem kell foglalkoznotok.

8.8
/10
Fiido D11 elektromos bicikli teszt
elektromos bicikliFiidoGeekbuying

Fiido D11 elektromos bicikli teszt

(Majd)nem sikerült

írta: Atika2020.11.02.

A Fiido az egyik legnagyobb kínai elektromos kerékpár márka, amit nemcsak az általuk gyártott modellek száma, hanem ezeknek a minősége is igazol. A Fiido D11 az eddigi legdrágább elektromos jármű, ami nálunk járt, éppen ezért hatalmas elvárásaink voltak vele szemben. Nem is véletlenül hiszen, 250 wattos elektromos motort, 7 sebességes váltót, tárcsafékeket és még egy kerékpár komputert is kapott. A léc tehát magasan van, kérdés az, hogy sikerült-e megugrania, a GKB517S kuponnal 315 000 forintért kapható Fiido D11-nek.

7.2
/10
Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 elektromos roller teszt
Banggoodelektromos rollerXiaomiXiaomishop

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 elektromos roller teszt

Nem a nevével győz meg

írta: Don Kartács2020.10.30.

A Xiaominál generációváltáson estek át a rollerek, a korábbi szériát az Essential, az 1S és a Pro 2 modellek követték. A Xiaomi mérnökei smirglivel járták körbe a szerkezetet, és mindenhol csiszolgattak valamit, bár az alapparaméterek a korábbi Pro-hoz képest változatlanok maradtak. 45 km-es hatótáv, 25 km/órás végsebesség, remek minőség, app alapú vezérlés, fedélzeti komputer. A nagy akkumulátort és a remek minőséget azonban meg kell fizetni, közel 200 000 Ft-ot kérnek a járműért a Xiaomishopnál, magyar számla és 2 év garancia mellett.

9
/10
Xiaomi Mi Electric Scooter Essential roller teszt
AliexpressRollerXiaomishop

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential roller teszt

Minőségből jeles

írta: Don Kartács2020.08.29.

A Xiaomi felfrissítette a roller szériáját, de nem kapkodta el a dolgokat. Jó munkához idő kell, és az új alaproller - amelyet Essential névre kereszteltek - kifejezetten kellemesre sikeredett. A konkurenseket elnézve, nehéz lesz nem a Xiaomi scooterjét választani, főleg, hogy a 8,5-inch-es, ballonos kerekek miatt kifejezetten kellemesen fut, nagyon kényelmes, és nem igazán találtam rajta kirívó problémát. 135 000 Ft-ot kérnek érte, ami elnézve az összerakottságát, teljesen rendben van. Ez már a magyarországi ára, hazai raktárról, 2 év garanciával.

9.2
/10

hirdetés