hirdetés

Tesztek

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential roller teszt
AliexpressRollerXiaomishop

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential roller teszt

Minőségből jeles

írta: Don Kartács2020.08.29.

A Xiaomi felfrissítette a roller szériáját, de nem kapkodta el a dolgokat. Jó munkához idő kell, és az új alaproller - amelyet Essential névre kereszteltek - kifejezetten kellemesre sikeredett. A konkurenseket elnézve, nehéz lesz nem a Xiaomi scooterjét választani, főleg, hogy a 8,5-inch-es, ballonos kerekek miatt kifejezetten kellemesen fut, nagyon kényelmes, és nem igazán találtam rajta kirívó problémát. 135 000 Ft-ot kérnek érte, ami elnézve az összerakottságát, teljesen rendben van. Ez már a magyarországi ára, hazai raktárról, 2 év garanciával.

9.2
/10
Kugoo M2 Pro roller teszt
GeekbuyingKugooRoller

Kugoo M2 Pro roller teszt

Varázsszőnyeg, varázslat nélkül

írta: Don Kartács2020.04.12.

Az M2 Pro az egyetlen olyan olcsó roller, amit még nem teszteltem a Kugook között. Kár volt ezt a sor végére hagyni, hiszen ez az eddigi legjobb darab, de azért itt is volt mibe belekötnöm. A jó hír az, hogy az M2 személyében egy nagyon stabil, jól összerakott, kifejezetten kényelmes, drasztikus hibáktól mentes járművet kaptok, ami szerintem 1-2 év múlva is roller lesz, és nem egy széthulló rom. Bár a jármű durván 141 000 Ft-ba kerül a GKB20EA3 kuponnal, százszor inkább ezt vegyétek, mint az elődmodelleket 100 000 Ft körül. Ez is EU raktárból jön, vagyis gyorsan megkapjátok, többletköltségek nélkül.

8.4
/10
Kugoo Kirin S1 roller teszt
GeekbuyingKugoo

Kugoo Kirin S1 roller teszt

Minden lenge rajta, de a lényeg láthatatlan

írta: Don Kartács2020.03.28.

Itt az új roller generáció, amit Kirin névvel fémjelez a Kugoo, ahogyan azt már az ES2 verziónál is tette. De ez egyáltalán egy Kugoo scooter? Hiszen elég sok ponton más, mint az előző modellek. Hátul hajt, teljesen megváltozott a kinézet, app alapú a roller, és a váz is kicserélődött. Az ár viszont maradt, ez is 100 000 Ft körül érhető el EU raktárból.

7.4
/10
Fiido D1 elektromos bicikli teszt
elektromos bicikliFiidoGeekmall

Fiido D1 elektromos bicikli teszt

Város a terepem, de a hegyet is szeretem

írta: Don Kartács2019.12.02.

A Fiido D1 egy igazi városi cirkáló a biciklik között. Hatalmas akkumulátort kapott, hogy ne csak izomerőből kelljen tekernetek, és hogy kellően hosszú legyen a hatótávja. Többféle módban is működik, ha pedig kisebb helyre kell összecsomagolni vagy egyszerűen csak a tömegközlekedésre akartok felszállni vele, könnyedén összecsukhatjátok. A legnagyobb, 10,4 Ah-s akkumulátorral szerelt verzióért 166 000 Ft-ot kérnek. A gépezetet EU raktárból postázzák, tehát simán megérkezik karácsonyig, és semmilyen többletköltséggel nem kell számolnotok.

8.2
/10
Kugoo Kirin ES2 elektromos roller teszt
elektromos rollerGeekmaxiKugooKugoo ES2Roller

Kugoo Kirin ES2 elektromos roller teszt

Felemás gurulós

írta: Don Kartács2019.11.11.

A Kugoo S1 és S1 Pro szinte "világsikerre" volt ítélve alacsony ára miatt, azonban a minőség terén voltak gondok, így a cég is továbblépett, és kihozta az ES2-t, ami szinte mindenben fejlődött. Nagyobb kerekek, fejlesztett tárcsafék rendszer, normális fedélzeti komputer, BT modul az app alapú vezérléshez, sőt még a béna lecsukómechanikát is megváltoztatták. A KUGOOES2HU kuponnal 107 000 Ft-ot kérnek érte november 11-13 között, ráadásul EU raktárból érhető el, így nehéz lenne érveket felsorolni a korábbi modellek mellett.

7.8
/10
Fiido D3S elektromos bicikli teszt
FiidoFiido D3SGeekbuying

Fiido D3S elektromos bicikli teszt

Vért iszik a fék

írta: Don Kartács2019.10.03.

Elektromos bakancslistámon egy újabb tételt pipálhattam ki, hiszen a Fiido D3S személyében megvolt az első, kínai elektromos bicikli is. Na de milyen frankó járgány ez? Teljesen megdöbbentett a minősége, a féke brutális, nagyon kellemes tekerni a rásegítésnek köszönhetően, elmegy 60 kilométert, állítható az ülés és a kormány, ez utóbbi ráadásul még le is hajtható. A legjobb viszont az, hogy EU raktárból jön, így se vám, se áfa, se hosszú várakozás. Az ár a kiviteltől függően 140-185 000 Ft körül szór, ami nem kevés, de a teszt végére bebizonyítom, hogy ennyit simán ér.

8.2
/10
Ninebot S segway, Kugoo S1 Pro roller és Inmotion V5F unickli összehasonlító teszt
Inmotion V5FKugoo S1 ProNinebot S

Ninebot S segway, Kugoo S1 Pro roller és Inmotion V5F unickli összehasonlító teszt

Három muskétás

írta: Don Kartács2019.09.16.

Megpróbáljuk eldönteni az elektromos járművek legnagyobb kérdését: a segway, a roller vagy az elektromos unicikli a praktikusabb jármű. Éppen ezért szereztünk egy Ninebot S-t, egy Kugoo S1 Prot és bedobtuk melléjük a napi használatban lévő Inmotion V5F uniciklijeinket. Azért, hogy csökkentsük a személyes vélemények torzító hatását, szereztünk három pilótát is, és megnéztük, mit ad ki a triumvirátus összecsapása. Elöljáróban érdemes tudni az árakat, a Ninebot S 99, a Kugoo S1 Pro 105, míg az Inmotion V5F 129 000 Ft-ért szerezhető be.

Megawheels S5 elektromos roller teszt
elektromos rollerMegawheelsMegawheels S5

Megawheels S5 elektromos roller teszt

Szűz kéz

írta: Rolla2019.08.09.

A Megawheels S5 már a nevével is újdonságot és frissességet hoz a Kugoo és Xiaomi rollerek közé, ezért kifejezetten jó dolog volt valami újat kipróbálni. Emellett 120 kg-os teherbírása, 23 km/h-s végsebessége és 20 kilométeres hatótávja is jóval kecsegtet, nem beszélve a stabilitásáról. De ne szaladjunk ennyire előre, kezdjük az elején, hogy mit is tud pontosan ez az elektromos roller. Banggoodról és Geekbuyingról is beszerezhetitek, bár ha rám hallgattok, akkor az előbbit választjátok, mert ott a BGMWS5EU kuponkóddal csak 96 000 forintba kerül, ráadásul a szállítás az angol raktárból ingyenes.

8
/10
Kugoo S1 Pro elektromos roller teszt
elektromos rollerKugoo S1Kugoo S1 Pro

Kugoo S1 Pro elektromos roller teszt

Easy rider, öcsém

írta: Don Kartács2019.07.23.

Megjelent a Kugoo S1 Pro modell, ami a Kugoo S1 ráncfelvarrott variánsa, némileg emelt áron. Szerencsére azonban nem az újdonság varázsa okozza az áremelkedést, hanem a sok hasznos finomítást kell megfizetnünk. Oldallámpák, nagyobb akkumulátor, vastagabb, időtállóbb gumik, csúszásgátlóval ellátott fellépő, egy végre használható hátsó futómű és egy hordtáska. Összességében a 100 000 Ft-os gépnek jobb lett az ár-érték aránya, főleg, hogy lengyel raktárból pár nap alatt megkapjátok, áfa- és vámmentesen.

7.6
/10
Ninebot ES2 elektromos roller teszt
elektromos rollerES2Ninebot ES2RollerSegway Ninebot

Ninebot ES2 elektromos roller teszt

A korszakalkotó kétkerekű

írta: Don Kartács2019.06.17.

A Ninebot ES2 egy kínai cég terméke, akik nagyrészt Xiaomi befektetésből megvették a híres amerikai Segway vállalatot. Ezzel a lépéssel az elektromos egy- és kétkerekű járgányok legnagyobb gyártójává és szakértőjévé léptek elő. Ebből a kategóriából korábban olvashattatok tesztet tőlünk az Euni ES808-ról, és a DYU D1-ről is. A jármű jelenleg 120.000 forintért lehet a tietek, ami mellé ingyenes az áfa- és vámmentes European Railway Priority Mail szállítás.

9
/10

hirdetés