hirdetés

Wanbo projektor állvány teszt

Megteszi, de vannak határai

teszt
Wanbo projektor állvány teszt 1

Forrás: Banggood

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-08-18

Elég sok projektort teszteltem már, szóval úgy voltam vele, ideje lenne alárakni valami mást, mint egy bárszéket, dobozokat meg könyveket. A Wanbo projektor állványa pont kapóra jött, főleg hogy nálam van az új Wanbo T2 Max és a BlitzWolf BW-V7, szóval volt mivel tesztelni, a kicsire összecsukható, meglepően jó állványt. Ráadásul még olcsó is, a BG7a2a93  kuponnal 9500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért hazavihetitek a 10 kg teherbírású kiegészítőt.

A rendeljkínait szerint

  • megbízhatóság: 8
  • design és anyagminőség: 8
  • felszereltség, funkciók: 8
  • ergonómia: 8
  • ár/érték arány: 10

8.4

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

Mivel ez körbeforgatható, ez nem egy nagy feladat, egy dologra figyeljetek, hogy állítsátok vízszintesbe a becsavarás előtt, mert ha bebólint, a projektor gyors dőlése el tudja rántani az állványt, és akkor már meg is van a baj. Mást nem nagyon tudok róla elmondani, így jöjjön a puding próbája, dobjunk fel rá néhány projektor.

Két delikvensem is volt, a Wanbo T2 Max és a Blitzwolf BW-V7, előbbi 1,1 kilogramm, utóbbi viszont egy hodály a 4 kilójával. Vagyis volt két szélsőséges tesztalanyom, amivel tesztelhettem az állvány használhatóságát, különös tekintettel a stabilitására. Persze az sem mellékes, hogy mivel a feje dönthető, ha nem tetszik a szög, változtathattok rajta, már ahol ennek értelme is van , például az automatikus trapézkorrekcióval nem rendelkező modellek esetében.

Kezdtem a Wanbo T2 Maxszal, ami alatt az állvány elég jól teljesített,

legalábbis akkor, ha a 3. szegmenst nem húztam ki teljesen. Nem dőlt, nem csavarodott, és simán ráment az alap szabványmenetes csavarra is. Ha maximumra kihúztam, akkor viszont már bólintott az állvány, így egyre nagyobb terpeszbe tettem, és igazából az utolsó szegmens volt a gázos, mert itt már nem elég vastag az állványcső. Emlékeztetőül: ez a cucc 1,1, nem 10 kg, ami a tizede annak, amit a gyártó állít.

A második delikvens a jóval nehezebb BlitzWolf BW-V7 volt, ahol bizony már nem szerepelt ilyen fényesen az állvány.

Megmértem a cuccot, 3300 grammot kaptam, vagyis durván háromszorosa a Wanbo T2 Maxnak, és itt bizony már görbült az állvány. Ezt onnan láthatjátok a képeken, hogy a párnák tetejére vetít a BW-V7 – a kanapé felső káváját használtam viszonyítási pontnak -, ennyire begörbíti az állványt. Megfordítottam, hogy a háromszög láb csúcsa befele álljon, így egy fokkal jobb volt, de így is emelnem kellett a harmadik szegmensen a megfelelő vetítéshez, ezt láthatjátok is a képeken. Vagyis kb. ez a 3-4 kilogramm a határ, amit még értelmesen elbír, persze ha a felső szegmenst nem húzzátok ki, akkor többet is elbírhat, csak akkor alá kell tennetek valamit, és az egész kihúzható állványosdi értelmét veszti.

Összegzés

A Wanbo projektor állványa tetszett, de azért el nem ájultam attól, amit tud. Az egy fontos tulajdonsága, hogy olcsó, és az ársávban lévő állványoknál sokkal jobb, de azért a 10 kilós teherbírás megmosolyogtató. Teljesen kihúzva olyan 1-2 kilogrammot tud, lejjebb tolva 3-4-et, ami teljesen rendben van. A minősége oké, használni nagyon egyszerű, szóval azt az alig tízezret – egészen pontosan 9800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot a BG7a2a93  kóddal- megéri, amit kérnek érte. Ez az összeg ráadásul egy projektor árához képest egyébként sem túl nagy összeg.

Pro

  • Elég jó minőségű
  • Olcsó
  • 3-4 kilóig jó a cucc, és nagyon egyszerű használni

Kontra

  • A 10 kilós teherbírás egy vicc
  • A felső harmadban nagyobb tömegre (3-4 kilogramm) már dől az állvány

hirdetés