hirdetés

Bakeey D012 TWS fülhallgató teszt

2019-ben is vehetsz Sokol rádiót

teszt
Bakeey D012 TWS fülhallgató teszt 1
Toobee
írta: Toobee
2019-07-07

A Bakeey D012 TWS tesztje remek alkalom volt arra, hogy visszarántson a talajra, ugyanis mostanság szinte csak jó cucc járt nálam, egészen mostanáig. A Bakeey vezeték nélküli fülhallgatójára nem elég kifejező a szar szó, egyszerűen nem írja le azt a lesújtó nyomorúságot, amit a használata okoz. A legnagyobb pozitívuma, hogy ha elolvasod a tesztet, akkor biztosan nem akarod majd megvenni.

A rendeljkínait szerint

  • megbízhatóság: 5
  • design és anyagminőség: 5
  • felszereltség, funkciók: 1
  • ergonómia: 1
  • ár/érték arány: 1

2.6

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

Na, de lássuk, hogy mit tud, milyen a hangminősége, mekkora az üzemideje, és mennyire lehet használni az Apple AirPods koppintást, a Bakeey D012-t. Újabb meglepetés következett, az eszköz működik, mi több, csatlakoztatni is tudtam a telefonomhoz. Az üzemidő 2 óra, ami nagyon kevés, ezt tudjuk kitolni az 500 mAh-s bölcsővel, ezzel 5-6 alkalommal fel tudjuk tölteni, így 10-12 órányi kínkeserves zümmögés lehet a jutalma bárkinek, aki képes kiadni 7.000 Ft-ot ezért. A Bluetooth 4.2-es szabvány szerint kommunikál, ennél azért már van újabb, ráadásul a hasonló áron kapható Redmi AirDots 5.0-s, csak hogy egy lehetséges alternatívát említsek a sok közül.

A Spotify elindítása közben azon gondolkodtam, hogy vajon meglep-e, jó lesz? Ezek csak a pozitív énem kivetülései voltak, valójában a lelkem mélyén éreztem, hogy semmi jó sem fog kisülni ebből. A Bakeey D012 hitvány, mogyorófavesszővel verném el azt, aki szerint ezt kereskedelmi forgalomban lehet árusítani. Büntetni lehet vele, még headsetnek is kritikán aluli.

Összegzés

A Bakeey D012 TWS fülhallgató magasan túlárazott cucc, valahol 1.000 Ft környékén van az az összeg, amiért megéri megvenni, de igazából akkor sem javasolt, ugyanis ezt a gyenge hangminőséget még az sem viseli el, aki nem szokott hozzá a jobb cuccokhoz. Elavult, gagyi az anyaghasználat, rettentően alacsony az üzemidő, cserébe még drága is. 7.000 Ft-ért kapni Redmi AirDots-ot is, ami köröket ver rá. Senkinek sem ajánlom, hogy a megvásárlására adja a fejét, temérdek alternatíva közül lehet válogatni.

Pro

Kontra

  • Lényegében egy rakás szar

hirdetés