hirdetés

Xdobo Star Bluetooth hangszóró galaxis projektorral

Lehozza neked a csillagokat is

hír
Xdobo Star Bluetooth hangszóró galaxis projektorral 1

Forrás: Aliexpress, Camera Earphone Store, Xdobo

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-09

Az Xdobo Star egy Bluetooth hangszóró és egy csillagprojektor szerelemgyereke, vagy mondhatnánk úgyis, hogy 2 az 1-ben csoda cucc. 12 órás üzemidő, 100 W összteljesítmény, TWS móddal sztereó hangzás és appal testreszabható galaxis vetítés. Persze ennek a multifunkcionalitásnak meg is kérik az árát, de néha bizony megéri kicsit mélyebben a zsebünkbe nyúlni, ha valami igazán jót találunk. Coinos kedvezménnyel 33 600 forintért elrepítheted a nappalidat az űrbe, a „csillagok közé utazós” lejátszási listád hallgatása közben.

Itt találod még a non plus ultrát, azaz a csillag projektort is. A vetítés hosszát időzítheted is 15, 30, 60 vagy 90 percre, a fényerejét pedig 30-100 százalék közötti tartományba variálhatod. Természetesen tartozik hozzá egy okostelefonos applikáció is, amibe rengeteg dolgot testre szabhatsz a hangzás és a vetítés kapcsán is, mint például a színeket, a vetítés módját és azt, hogy a zene Bluetooth 5.3 kapcsolaton, TF, AUX, FM vagy USB porton keresztül jöjjön. A hangszóró – IPX4 szabvány szerint – vízálló testén, egy gumi borítás mögött bújnak meg az előbb említett portok, illetve a 6,6 mm-es mikrofon dugalj is.

Nagyon izgalmas, hangszóró és csillag projektor hibrid az Xdobo Star, amit most érdemes Aliexpressről rendelni. Coinos kedvezménnyel 33 600 Ft-ba kerül, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés