hirdetés

Vidd haza az egész galaxist a Wanbo új projektorával

Nézd a lenyűgöző hangulatfényeket és hallgasd a nyugtató hullámok hangját

hír
Vidd haza az egész galaxist a Wanbo új projektorával 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-07-29

Váratlan újdonsággal lepett meg minket a Wanbo. Tőlük mindig egy hagyományos projektorra számít az ember, sok termékükről írtunk már csupa pozitívat. Most azonban meghúzták a váratlant és addig nyújtózkodtak, míg el nem érték a csillagos eget. A világűrbe is elrepítheted a lakást a Wanbo EVA Galaxy Light projektorral. Ez a dizájnos, kicsi kapszula nemcsak látványos vizuális effekteket, hanem tökéletes relaxációs hangokat is kínál a pihentető estékhez. Kuponunkkal most csak 21 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül ez az űrutazás.

A LED projektor kapott egy időzítő funkciót is, ami 30, 60 vagy 120 perc utáni automatikus leállást tesz lehetővé, ha a csillagos ég alatt hajtanánk nyugovóra fejünk. Az eszköz talpán 7 gomb áll a rendelkezésünkre, amivel állítható a készülék vetítési módja, időzítése, fényereje és a különböző hangok között is itt válthatunk a nyilak segítségével. A készülék dőlésszöge állítható (0-20 fokban), így megkönnyíti a vetítési irány egyedi igényekhez való igazítását. A maximális vetítési sugár 6,4 m 20 m2-es felületen, az optimális vizuális hatásokat pedig az RGB színkalibráció segítségével biztosíthatod.

Ne várj nagy dobozt rendelésed után, a projektor mérete mindösszesen 210×119,5×142,9 mm, mellé pedig kapsz egy Type-C végű tápkábelt és egy felhasználói kézikönyvet, amely segít a gyors és egyszerű beállításban.

A BGWBEVA  kuponnal 21 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).–ért tudod megvásárolni a Banggood oldaláról, a szállítás pedig 500 Ft körül alakul.

hirdetés