hirdetés

Urald a hullámokat a FunWater SUP-pal

Társ a kalandos vízi élményekhez

hír
Urald a hullámokat a FunWater SUP-pal 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-07-24

Ha te is olyan vagy, mint én, és imádod a vízi kalandokat és a SUP-ot, biztosan tudod, milyen felemelő érzés a Balaton vizén állva a horizontot nézni. Ha már tervezed a következő kalandot a nyárra, a FunWater 350 cm-es SUP-ja tökéletes választás lehet számoda. Ezzel a felfújható SUP-pal nemcsak a szórakozás garantált, hanem a könnyű szállíthatóság és a kiváló stabilitás is.

A csomag minden szükséges tartozékot tartalmaz, amit csak elképzelhetsz: egy állítható alumínium evezőt, kézi pumpát, biztonsági pántot, egy darab uszonyt, valamint egy praktikus hátizsákot, amelyben könnyedén, a hátadon is hordozhatod az összes kiegészítőt és magát a SUP-ot is. Az új D-gyűrűk és a prémium tartozékok gondoskodnak arról, hogy az SUP minden vízi kalandhoz ideális legyen, legyen szó paddle boardozásról, jógáról, túrázásról, vagy horgászásról. A tetején csúszásgátlós felület segíti, hogy stabilabban megállj rajta, és a túrára, kirándulásra magaddal vitt cuccaidat is kényelmesen tárolhatod elől, a bungee-ban. A színes dizájn (3 tetszetős színben is elérhető) és a FunWatertől megszokott minőség garantálja, hogy a FunWater új 350 cm-es SUP-ja nemcsak praktikus, hanem stílusos választás is.

Rendelésedet ingyenes szállítással és EU raktárból, áfamentesen, 7 napos szállítással kaphatod meg Magyarországra a BGSUP28SEU  kuponkóddal mindössze 60 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, így még ezen a nyáron te is élvezheted a vízi kalandokat a FunWater SUP-pal.

hirdetés