hirdetés

Ulefone Tab A11 Pro friss, ropogós tablet kuponozható

Az Ulefone a telefonok után beveszi a tablet piacot is

hír
Ulefone Tab A11 Pro friss, ropogós tablet kuponozható 1

Forrás: Banggood, Ulefone

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-06

Sokszor írtunk már az Ulefone telefonokról, hisz a márka főleg ebben bizonyult ütőképesnek, de egyre inkább terjeszkednek a tablet piac irányába is. A legújabb modelljük a Tab A11 Pro is remek paraméterekkel és megfizethető árral köszönt be. 11 colos, IPS panellel, 1920×1200 pixeles felbontással és 90 Hz-es képfrissítési rátával került forgalomba. Kapott Widevine L1 tanúsítványt a maximális felbontású streamingért és négy hangszórót a sztereó hangzásért. Android 14-gyel, 8 GB RAM-mal, 128 vagy 256 GB háttértárral és óriási 8800 mAh-s aksival látták el. 68 000 forint alatt, elsők között csaphatsz le rá.

Található még benne 4 hangszóró, ami kiváló sztereó hangzást képes biztosítani. Bluetooth 5.2 és kétsávos Wi-Fi 6, illetve GPS is lapul benne. Nem maradhatott ki az SD kártya és a nano SIM hely, illetve a 3,5 mm-es jack dugalj sem. A kamerái mellett se menjünk el szó nélkül, kapott egy 8 megapixeles előlapi és egy 16 megapixeles hátlapi kamerát, amikkel viszonylag átlagos képek lövésére is képes lehet.

A Banggoodról rendelve a BG2eb204  kóddal 67 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, egy minimális 700 forintos szállítási költség mellett. A billentyűzetet és az autóstartót külön lehet hozzá megvásárolni.

hirdetés