hirdetés

Újdonság: Tronsmart Mirtune S100 Bluetooth hangszóró

50 W-os, 20 órás üzemidővel és IPX7 vízállósággal operáló hangszóró újdonság

hír
Újdonság: Tronsmart Mirtune S100 Bluetooth hangszóró 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-15

Beköszönt a legújabb Tronsmart hangszóró. A Tronsmart Mirtune S100 nagy 50 watt maximális teljesítménnyel tiszta hangzást ígér, IPX7 vízállósága és masszív felépítése pedig tökéletes választássá teszi kültéri használatra is. Túrázások és kempingezések során sem kell otthon hagynod, a behúzható fogantyús kialakításának hála könnyedén, kis táskaként lóbálhatod is magad mellett utazásaid során. Kuponnal nagyon jó áron lecsaphatsz rá, csupán 25 400 forint a Geekbuyingon. Hamarosan részletes teszttel is jelentkezünk.

Non plus ultra, hogy powerbank üzemmódja is van, így sosem hagyja cserben lemerülni készülő eszközeidet.

Ha letöltöd a Tronsmart applikációt, könnyedén testreszabhatod a hangzást, ha nem találod megfelelőnek az 5 előre beállított EQ-t, valamint a dinamikus RGB fényshowt is háromféleképpen variálhatod. Természetesen a TWS funkció sem maradhatott ki, így ha beszerzel két Tronsmart Mirtune S100-at, akkor mehet is a párosítás és a sztereó hangzás.A kütyüt IPX7 vízállósággal is felvértezték, azaz a hangszóró akár 1 méteres vízbe is meríthető 30 percre, akkor sem lesz baja, tehát nyugodtan veled tarthat a medencés bulikra is.

Most nagyon jó előrendelési áron kuponozható Geekbuyingról ez a sokat ígérő újdonság. Használd az NNNTSMMITS100  kódot és 25 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiéd is lehet ingyenes szállítás mellett!

hirdetés