hirdetés

Újdonság: Edifier M203 hangszóró potom pénzért

13 órás zenelejátszási idővel, beépített mikrofonnal, USB-vel és SD kártya hellyel

hír
Újdonság: Edifier M203 hangszóró potom pénzért 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-07

Ha egy megbízható, kompakt és erőteljes hangszórót keresel, amely bárhová elkísér, akkor az Edifier újdonságát neked találták ki. Az EDIFIER M203 egy sokoldalú, elegáns megjelenésű, vezeték nélküli hangszóró, amely mély basszust produkál. 2600 mAh-s akkujával akár 13 órás lejátszási időt biztosít egyetlen töltéssel, valamint beépített mikrofonjával kihangosított hívásokat is lehetővé tesz, illetve többféle lejátszási módot támogat, beleértve a Bluetooth-t, az USB-t és az SD kártyát. Mindössze 15 000 forintba kerül.

Kiemelendő, extra tulajdonsága, hogy többféle lejátszási módot is támogat, beleértve a Bluetooth-t, az USB-t és az SD kártyát.

Bármelyik segítségével képes kezelni és lejátszani a zeneszámokat.

Ahhoz képest, hogy újdonság, az ára nem is lehetne kedvezőbb, most mindösszesen csak 15 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte Banggoodon a BGRSEPTM203  kód használata mellett. Ezenfelül egy tényleg nevetségesen minimális, 50 forintos szállítási költséggel kell még kalkulálnod.

hirdetés