hirdetés

Újdonság: CMF Watch Pro 2 a változatos, GPS okosóra

Legújabb CMF modell variálható kinézettel, GPS-szel, alacsony áron

hír
Újdonság: CMF Watch Pro 2 a változatos, GPS okosóra 1

Forrás: Gshopper

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-02

Megtaláltuk az itthon még nem kapható, legújabb CMF Watch Pro 2 okosórát, pénztárcabarát áron. A CMF legújabb okosórája 1,32 hüvelykes, 466×466 pixeles felbontású, 60 Hz-es, AMOLED kijelzőt és GPS-t kapott, illetve non plus ultraként cserélhető keretet, szíjakat és több mint 100 különböző óralapot. Igazából a végtelenségig variálható, dizájnolható órát kapsz 24 000 forint alatt, így bátran kijelenthetjük, hogy ez a termék bizony budget áron, minőséggel öltöztet. Ha ez nem lenne elég, 120 sport mód közül is választhatsz, amiket az eszköz automatikusan fel is tud ismerni.

 

Az eszköz menüjében 120 sport mód közül választhatsz, amiket beállítás nélkül is képes az óra felismerni. A testmozgásnak pedig az izzadság és az eső sem szabhat gátat, ugyanis elődjéhez hasonlóan az új típus is IP68 szabvány szerint vízálló. Szenzorok tekintetében felszerelték gyorsulásmérővel, GPS-szel, pulzus- és véroxigénszint mérővel, lépés- és kalória számlálóval, alvásfigyelővel, illetve ellátták a szokásos értesítési, ébresztési funkciókkal, menstruációs ciklus követővel és időjárás előrejelzéssel. CMF Watch Pro 2 testreszabható widgetekkel rendelkezik, de az applikációjában sajátokat is létrehozhatsz tetszés szerint, illetve több mint 100 óralap közül választhatod ki a hangulatodhoz legmegfelelőbbet. A telefonodhoz csatlakoztathatod Bluetooth 5.3-on keresztül, így biztosan nem maradsz le egy üzenetről vagy értesítésről sem.

Legyen neked elsők között itthon a legújabb modellből!

A CMF Watch Pro 2 okosórát a DPF20OFF kuponkódunkkal 23 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ért megvásárolhatod a Gshopper oldalán.

hirdetés