hirdetés

Új Mifo FiiTiiS fülhallgató memóriával és sok-sok extrával

Pofás töltőtokkal, aktív zajszűrővel, 6 mikrofonnal és 8 GB beépített memóriával

hír
Új Mifo FiiTiiS fülhallgató memóriával és sok-sok extrával 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-23

Az új, vezeték nélküli Mifo FiiTiiS fülhallgató a nehezen leírható nevén túl az ébresztőóraként használható, színes kijelzős, számos funkcióval bíró AMOLED töltőtokjával keltette fel az érdeklődésünket. Mélyebbre tekintve pedig az aktív zajszűrés, a 6 mikrofon, az IPX7 vízállóság, az alvássegítő mód és a beépített 8 GB memória kelti fel bennünk az „azonnal kell” érzést. Mindezért ráadásul nem is kell túl mélyen a zsebedbe nyúlnod. Kuponnal mindössze csak 28 000 forintot kérnek ezért a bejövős újdonságért.

A fülesekben ANC zajszűrés és 6 darab mikrofon bújik meg, ezzel biztosítva a tiszta hangzást bármely környezetben. Bluetooth 5.4 segítségével csatlakoztathatod a telefonodhoz, akár 10 méteres távolságig jelvesztés nélkül. A fülesek mindössze csak 3,5 grammot nyomnak és ergonomikus kialakításúak, így a viselésük hosszabb távon is kiemelten kényelmesnek ígérkezik.

A megbízható Mifo márka újdonságát most mindössze csak 28 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelheted a BGa790b2  kuponkód használatával, ingyenes szállítás mellett a Banggoodról. Én is pont most gondolkodtam egy új füles beszerzésén, így valószínűleg én sem fogom kihagyni ezt az ajánlatot.

hirdetés