hirdetés

Új kedvenc a háztartásban

Erőteljes szívóerő és hosszú üzemidő, ami megkönnyíti a takarítást

hír
Új kedvenc a háztartásban 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-07-26

A SmartAI P40 vezeték nélküli porszívó egy ígéretes választás minden háztartás számára. Az újonnan megjelent SmartAI márka máris figyelemre méltó, hiszen egy megbízható és praktikus készüléket kínál, amely versenyképes alternatíva lehet a piacon található hasonló modellek között. A P40 nemcsak hogy hatékonyan végzi el a feladatát, de az új technológiákkal és dizájnjával is hozzájárulhat a mindennapi takarítás egyszerűsítéséhez. Az első benyomások alapján úgy tűnik, hogy a SmartAI P40 sok háztartásban hasznos kiegészítővé válhat.

A P40 használata során számos kényelmi funkcióval találkozhatunk. Az önállóan álló kialakításnak köszönhetően bárhol elhelyezhető további támaszték nélkül. Háromféle töltési módot kínál, könnyű és ergonomikus kialakítású, és négy különböző kefefej kombinációjával nyolc különböző üzemmódot kínál a különböző tisztítási igényekhez.

Alapjában véve ez a porszívó nem kínál újdonságokat, amelyeket más hasonló modellek ne tudnának, de a SmartAI márka új belépőként biztosan figyelemre méltó. Szimpatikus dizájnja és funkciói mégis vonzóvá teszik a piacon.

A SmartAI P40 vezeték nélküli porszívó tökéletes választás mindenkinek, aki egy megbízható és hatékony porszívót keres otthoni használatra. A 8SXNWOGB  kuponnal 49 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért igen jó áron lehet a tiéd.

hirdetés