hirdetés

Új Formovie Xming V1 Ultra 4K-s projektor 205 200 Ft-ért

Nagy fényerővel, natív 4K-s felbontással és ütős 6 wattos hangszórókkal

hír
Új Formovie Xming V1 Ultra 4K-s projektor 205 200 Ft-ért 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-30

Ezt az ajánlatot első ránézésre el sem akartuk hinni, hihetetlen, hogy ennyiért kapható igazi natív, 4K-s projektor. A Formovie azonban kellemes csalódást okozott és meglepett minket az Xming V1 Ultra modelljével. A brutál felbontás mellett a nagy, 700 CVIA lumenes fényerejével és a Dolby Audio hangrendszerével tényleg az otthonodba varázsolhatod a mozikomplexumot vagy a nagy képernyős gamer partikat. Ennek az újdonságnak előrendelésben az ára csak 205 200 forint, amit vétek lenne kihagyni.

A 2×6 W-os hangszórók Dolby Audio támogatással együttműködnek a saját fejlesztésű FAA hangmotorral, hogy a különböző film-, játék- és zeneforrásokhoz a legjobb hanghatásokat illessze, illetve a beépített Amlogic T982 chip nagy teljesítményű és ultra gyors működésével egy kiemelkedően magas szintre emeli a filmnézési élményt. A projektor a legintenzívebb használat mellett is halk, 30 dB zajszint alatti hangot produkál, aminek hála zavartalan lesz a mozizás. A 2 GB memória és a 32 GB-os tárhely garantálja a gyors és akadásmentes működést, míg az automatikus fókuszálás, tárgykerülés és a trapézkorrekció biztosítja, hogy mindig torzításmentes és éles képet láss. A Bluetooth és a WiFi támogatás révén könnyedén csatlakoztathatsz különböző eszközöket vezeték nélküli módon, azonban, ha a vezeték mellett döntesz, akkor használhatod a HDMI 2.1, az USB 3.0, a 3,5 mm-es jack és AC portot.

Ne keresgélj tovább, ha projektor vásárláson törted eddig a fejed, csapj le most az előrendelési lehetőség keretein belül erre a szuper 4K-s kivetítőre! A BGXMVUT  kuponkód használatával csak 205 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba fog kerülni ingyenes szállítás mellett.

hirdetés