hirdetés

Új Edifier Air X Bluetooth fülhallgató 12 000 Ft alatt

28 órás üzemidő, alacsony késleltetési mód a játékokhoz és kiváló hangzás

hír
Új Edifier Air X Bluetooth fülhallgató 12 000 Ft alatt 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-27

Az Edifier piacra dobta a legújabb modelljét az Air X Bluetooth-os fülhallgatóját, ami egy félig fülbedugós formát és pihe könnyű, 4 grammos tömeget kapott. Csak onnan fogod tudni, hogy valami van a füledben, hogy kiváló minőségű zenét fogsz hallani a nagy, 13 mm-es membránoknak köszönhetően. A töltőtokkal együtt 28 órás üzemidőt kapsz és persze a megszokott IP54 vízállóságot, illetve az intelligens AI zajcsökkentést a mikrofonokhoz. Fehér vagy szürke színben is választhatod, csupán csak 11 500 forintért.

A gyártó kiemeli a füles nagyon alacsony késleltetési idejét, amivel teljes szinkronitást ígér a hanggal és a képpel játék közben. Ehhez egy külön „Game Mode” funkciót is kapott az eszköz, amit a fülesre koppintva vagy az Edifier applikációban állíthatunk be, számos más EQ beállítás mellett.

Csapj le elsők között erre a jónak ígérkező vezeték nélküli fülhallgatóra, most csak 11 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a BGRAUGEDFAX  kuponkód segítségével. Ráadásul a szállítás ingyenes lesz.

hirdetés