hirdetés

Új BlitzWolf V10 projektor 7000 lumenes fényerővel

Akár 150"-os kivetített kép 1080p felbontásban, extra 7000 lm-es fényerővel

hír
Új BlitzWolf V10 projektor 7000 lumenes fényerővel 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-21

Rég hozott új projektort a közkedvelt farkasos márka, de most vége itt van a BlitzWolf V10. Ez az LCD projektor nem sok extrával büszkélkedhet, képes az alapnak számító automatikus fókuszállításra, viszont a trapézkorrekció már manuális lőhető csak be. Full HD felbontásban, akár 120 colos átlójú kép kivetítésére is képes, ráadásul elképesztő, 7000 lumenes fényerő mellett, így ha hihetünk a számoknak nappali fényben is remek mozizást ígér számodra a gyártó. Az ára pedig kuponnal nagyon kedvező, 69 000 forint alatt rendelhető Banggoodról.

1,2-4,5 méter távolságból használható, amivel 40-150 colos átlójú képet fogsz tudni kivetíteni a falra. A vezeték nélküli módok között lehetőséged van Bluetooth 5.1 és 2.4/5 GHz-es WiFi kapcsolat használatára, vezetékes opciókból pedig a HDMI portja mellett AUX kimenetet és USB portot is találsz rajta.

Az automatikus fókuszállításon túl elérhető a manuális trapézkorrekció is, így a tökéletes kép egy kis munkával elővarázsolható belőle. Tartozékként a tápkábel mellett, HDMI kábelt és távkapcsolót fogsz találni a rendelt csomagodban.

A farkasos újdonság a BGBV10  kuponkóddal most mindössze 68 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető a Banggoodról.

hirdetés