hirdetés

Új BlitzWolf BW-TH17 9 az 1-ben Type-C dokkoló és töltő

9 port és mágneses, vezeték nélküli töltés 11 000 Ft alatt

hír
Új BlitzWolf BW-TH17 9 az 1-ben Type-C dokkoló és töltő 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-26

A BlitzWolf megint meghúzta a váratlant és előrukkolt egy átlagosnak nem hívható dokkoló állomással. Elsőre lenyűgöz a BW-TH17 kompakt, kocka kialakítása, másodsorban pedig elveszel a 9 port adta lehetőségekben és a vezeték nélküli, kihajtható töltőpadjában. Emellett a kütyü mellett már tényleg nem lesz szükséged másra és magasabb szintre emelheted munkaállomásodat. A Banggoodon, 11 000 forint alatt neked lehet elsők között ebből a szuper hubból.

A tetejére kapott egy nagyon menő, kihajtható, vezeték nélküli töltésre alkalmas felületet is. Maximum 15 wattos teljesítménnyel képes a telefonokat és a különböző vezeték nélküli töltésre képes eszközöket táplálni.

Sikerült megint olyat mutatnia a BlitzWolfnak, ami nem átlagos, szerezd be elsők között ezt a sokoldalú, 9 az 1-ben hubot és könnyítsd meg a mindennapi munkavégzést! A Banggoodról, ingyenes szállítás mellett 10 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiéd lehet a BG62f899  kuponkóddal.

hirdetés