hirdetés

Tronsmart Mirtune H1 Bluetooth hangszóró kinti kalandokhoz

Kiemelkedő zeneélmény, kompakt méret

hír
Tronsmart Mirtune H1 Bluetooth hangszóró kinti kalandokhoz 1

Forrás: Aliexpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-21

A Tronsmart Mirtune H1 új hordozható Bluetooth hangszóró tökéletes választás a zene azon szerelmeseinek, akik kültéri kalandokra vágynak. Legyen szó kirándulásról, kempingezésről vagy bármilyen más kültéri tevékenységről, ezzel a méretéhez képest egészen erős hangszóróval kedvenc számaid bárhol és bármikor veled lehetnek.

IPX7 besorolásnak köszönhetően a Mirtune H1 bármilyen időjárási körülmény között megállja a helyét. Ezt a hangszórót nyugodtan magaddal viheted a strandra, a medencéhez vagy a szabadba akár esős napokon is. A True Wireless Stereo (TWS) technológiának köszönhetően akár két Mirtune H1 hangszórót is párosíthatsz, így igazi sztereó élményben részesülhetsz. A hangzás így még gazdagabb és élvezetesebb lesz.

A Tronsmart alkalmazás segítségével könnyedén beállíthatod a hangzás EQ-ját, hogy a kedvenc zenéid a lehető legjobban szóljanak. Így minden dallam a saját stílusod szerint szólalhat meg.

A Tronsmart Mirtune H1 tehát tökéletes társ a zene azon szerelmeseinek, akik szeretik a szabadtéri kalandokat is. A kompakt méret, a hosszú üzemidő, a vízállóság és a kiváló hangminőség teszi ezt a hangszórót ideális választássá kültéri használatra. Most 10 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg az RKSULI2  kuponkód felhasználásával. Ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád.

hirdetés