hirdetés

Takaríts padlótól a mennyezetig Proscenic P13 porszívóval

Háziállatosoknak kötelező

hír
Takaríts padlótól a mennyezetig Proscenic P13 porszívóval 1

Forrás: Geekbuying

Raven96
írta: Raven96
2024-05-13

A Proscenic P13 egy igazán szimpatikus állóporszívó a műszaki paraméterei alapján. Szívóereje 35 000 Pa, akkumulátora pedig 2500 mAh kapacitású, így az üzemidőt tekintve akár 45 percre is számíthatsz egyetlen feltöltésből. A motoros fejen V alakban vannak elrendezve a sörték, így a szőr- és hajszálakat gubancmentesen képes felszívni, ezért háziállatok mellé szuper választás.

A porszívó egy kis fésűs porolókefével és egy hosszú, résszívó csővel érkezik, illetve egy fali konzollal, amin egyszerre tárolhatod a masinát az összes kiegészítőjével együtt. Ezekkel a kiegészítőkkel a gép 6-féle kombinációban állítható össze.

A Proscenic P13 most megérős választás, mert a PROSNC13  kuponkóddal mindössze 57 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni Geekbuyingon. A termék európai raktárból érkezik, ingyenes szállítással.

hirdetés