hirdetés

Szuper áron a Suitu vezeték nélküli autós porszívó

Erőteljes tisztítást ígér otthonodba és autódba

hír
Szuper áron a Suitu vezeték nélküli autós porszívó 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-16

Ha kényelmes és gyors megoldást keresel autód tisztántartásához, akkor most feltétlenül olvass tovább! A Suitu vezeték nélküli autós porszívó ideális választás mind az otthoni tisztításhoz, mind autód rendben tartásához. Ez a hordozható és könnyen használható készülék hatékonyan távolítja el a port, szennyeződéseket és törmeléket. Akár autód belső terének, akár otthonod nehezen elérhető helyeinek tisztításáról van szó, ez a készülék minden kihívást könnyedén teljesít.

A porszívó újratölthető lítium-ion akkumulátora egy feltöltéssel akár 20-30 percnyi folyamatos használatot is biztosít, így elegendő időt ad a teljes takarításra. Az USB töltési lehetőség gyors és kényelmes, mindössze 3-4 óra alatt teljesen feltöltheted a készüléket.

A Suitu vezeték nélküli autós porszívó tökéletes választás mindazok számára, akik hatékony, hordozható és sokoldalú porszívót keresnek, amely megbízhatóan szolgál a gyors otthoni és autó takarítás során. Az ára is igen kedvező, most 10 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg a BG6cad61  kuponkód felhasználásával. Ingyenes szállítással érkezik hozzád, minden egyéb költségtől mentesen.

hirdetés