hirdetés

Sokoldalú zseblámpa minden kalandor számára

Fedezd fel a lenyűgöző fényerőt és a kiváló teljesítményt, bárhová is vezessen utad

hír
Sokoldalú zseblámpa minden kalandor számára 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-07-26

Emlékszem, amikor először talált az éjszaka sötétje baráti társaságomra épp az erdő közepén egy túrázás során. Elfelejtettünk zseblámpát vinni magunkkal és az akkoriban használt mobiltelefonjaink épp csak annyi fényt adtak, hogy valahogy megvilágítsák utunkat. Akkor döntöttem el, hogy szükségem van egy megbízható és erőteljes zseblámpára. Az Astrolux FT03 Pro pontosan ilyen eszköz. Ez a kiváló minőségű és sokoldalú zseblámpa nem csak a felhasználók széles köre számára lett tervezve, de minden helyzetben megállja a helyét.

Ez az érték magas fényerőn 1-2 óra, turbo módban pedig nagyjából 10-15 perc várható tőle, majd a lámpa automatikusan csökkenti a fényerőt a túlmelegedés elkerülése érdekében. A lámpa rendelkezik egy egyedi lezárási móddal a biztonságos tárolás érdekében, valamint egy memóriamóddal, amely megjegyzi az utolsó beállított fényerőt.

Kompatibilis a 26650-es akkumulátorokkal, amelyek tovább növelik az üzemidőt. A csomag tartalmaz egy 26650-es Li-ion akkumulátort, két O-gyűrűt, egy zsinórt és egy használati útmutatót. Az akkumulátor nélküli verzió is elérhető, amely kedvezőbb áron kapható.

Az Astrolux FT03 Pro zöld és fekete színben kapható, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább tetsző változatot. Az Astrolux márkát kedvelők biztosak lehetnek abban, hogy ez a lámpa is megfelelő minőséget és megbízhatóságot képvisel. Legyen szó keresési és mentési műveletekről, szabadtéri kalandokról vagy mindennapi használatról, ez a lámpa minden helyzetben megállja a helyét. A BGFT03Pro  kuponkóddal most 17 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd.

hirdetés