hirdetés

Pici, olcsó, jó – Itt az új Xming Episode One projektor

3 méteres vetítési mérettel

hír
Pici, olcsó, jó – Itt az új Xming Episode One projektor 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-26

Tízezrekkel olcsóbban lehet beszerezni a vadonatúj Formovie Xming Episode One projektort, amit a márkaoldalon a legjobb ár-érték arányú Google TV-projektornak titulálnak. Első ránézésre elég jó ajánlat, főleg, ha funkcióit és a 3 méteres kivetülési képességét nézzük. Most extra kedvezményesen, 83 ezer forintért hoztuk el nektek. Ez a projektor egyaránt megfelel azoknak, akik a nagy képernyős filmnézést, valamint a kifinomult technológiai és design megoldásokat keresik. Nézzük meg, mit kínál pontosan ez az eszköz!

Xming Episode One – ár-érték arány versenyben dobogós

A Formovie Xming Episode One projektor minden szempontból remek választás azoknak, akik otthonukban szeretnének mozis élményt teremteni. Kiváló képminősége, kompakt mérete és modern technológiai megoldásai révén hosszú távon is elégedetté teszi használóit. Ha egy megbízható, mégis megfizethető projektort keresel, a Formovie Xming Episode One nem fog csalódást okozni.

A Banggoodon most 83 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd, mindössze a BGRAUGFMXE  kuponkódot kell megadnod a kedvezményhez. További költséggel nem is kell számolni, hamar megérkezik a cseh raktárból.

hirdetés