hirdetés

Összecsukható telefon 200 ezer alatt: Blackview HERO 10

Új belépő a hajlítható telefonok piacán

hír
Összecsukható telefon 200 ezer alatt: Blackview HERO 10 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-06

A Blackview HERO 10 egy új belépő a hajlítható telefonok piacán, amely a kategóriájában kiemelkedően olcsó. Míg a legtöbb összehajtható telefon prémium árkategóriába tartozik, a Blackview HERO 10 igyekszik elérhetővé tenni ezt a technológiát a szélesebb közönség számára. Bár olcsóbb, mint a versenytársak, a telefon technikai specifikációi és funkciói meglepően versenyképesek. A Banggood Anniversary ezt is jóárasította, csupán 184 000 Ft-ért hozzájuthattok.

A Blackview HERO 10 ideális nagy utazók számára, akik különböző országokban vagy régiókban szeretnék használni. A telefon támogatja a 2G, 3G, 4G hálózatokat, valamint az LTE-FDD és LTE-TDD sávokat. Dual SIM-et is kínál, mindkét hely nano méretű. A készülék a legújabb DokeOS 4.0 operációs rendszert futtatja, amely az Android 13 alapjaira épül, ráadásul magyarul is használható. A hajtómotor a MediaTek Helio G99 processzor, amely egy 6 nm-es technológiával készült, nyolcmagos CPU. Ez két Cortex-A76 2,2 GHz-es magból és hat Cortex-A55 2,0 GHz-es magból áll, biztosítva a zökkenőmentes teljesítményt, legyen szó akár alkalmazások futtatásáról, akár játékokról. A grafikus feladatokat az ARM G57 MC2 GPU kezeli, amely kiválóan alkalmas játékok és multimédiás tartalmak futtatására.

A telefon emellett figyelemre méltó memóriakapacitással rendelkezik: 12 GB-os LPDDR4x RAM alapból, amely további 24 GB-os virtuális RAM bővítést is támogat, így összesen 36 GB memória áll rendelkezésre. A belső tárhelye 256 GB UFS 2.2, ami gyors adatfeldolgozást és nagy kapacitást biztosít, bár a tárhely bővítése memóriakártyával nem lehetséges. A Blackview HERO 10 beépített, 4000 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátorral rendelkezik, amely két részből áll: egy 2700 mAh-s és egy 1300 mAh-s cellából. Ez a megoldás egyensúlyozza ki a hosszabb üzemidőt a kompakt kialakítással. Az akkumulátor a 45 W-os gyorstöltést is támogatja, amely az USB Type-C interfészen keresztül történik, így a telefon rövid idő alatt újra teljesen feltölthető. A telefon további funkciói közé tartozik a Bluetooth 5.2 és a Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac technológia, amely gyors és stabil kapcsolatot biztosít a vezeték nélküli hálózatokhoz. A navigációhoz négy különböző műholdas rendszer támogatott: GPS, Glonass, Beidou és Galileo, így globálisan megbízható helymeghatározást kínál.

A Blackview HERO 10 számos szenzorral felszerelt, mint például közelségérzékelő, fényérzékelő, giroszkóp, mágneses iránytű és egy G-érzékelő. A telefon NFC-vel is rendelkezik, amely lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést, valamint támogatja az OTG és az arcfeloldás funkciókat, emellett az ujjlenyomat-olvasó biztonságos és kényelmes hozzáférést biztosít a készülékhez. A telefon méretei kinyitva 75,47 x 168,99 x 8,08 mm, míg összehajtva 75,47 x 87 x 16,25 mm, így zsebre tehető, kompakt formában használható. Súlya mindössze 198 gramm, ami kényelmessé teszi a mindennapi használatot.

Most halvány lila és fekete színben szerezhetitek meg, kupon nélkül is kedvezően, a Banggood 18th Anniversary leárazásában mindössze 184 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

hirdetés